Arnika - negovalna krema 250ml (C-2488)

Arnika - negovalna krema 250ml (C-2488)

Konjska krema 500ml - Pferdebalsam Creme (C-2335)

Konjska krema - Pferdebalsam creme Vom Pullach Hof 500ml

Kostanjeva krema 250ml (C-2494)

Krema iz izvlečka divjega kostanja (Rosskastanien Creme vom Pullach Hof) je namenjena intenzivni negi telesa. Kostanjeva krema z njenimi negovalnimi in poživljajočimi lastnostmi je še posebej primerna za utrujene noge.

Vom Pullach Hof logo - kostanjeva krema

4,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
C-2494
Kostanjeva krema 250ml ali rosskastanien creme je posebna krema, ki razbremenjuje utrujene noge, osvežuje in neguje kožo. Kostanjeva krema  je primerna za utrujene noge, za stopala.Po napornem delavniku hladi stopala in Vas sprošča.
Količina: 250ml
 
Uporaba:
Nanesemo po potrebi večkrat dnevno. Na očiščeno kožo kremo porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Pri tem izpustimo dele okoli oči. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali odprtimi ranami. 
 
Sestavine:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, dimethicone, Aesculus hippocastanum extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Propylen Glycol, Sodium Hydroxide, Carbomer, Urea,Dipropylene Glycol, Decyl Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Linalool, Limonene
 

 

Proizvajalec:Stolz gmbh.