Alpska Zelišča - Mazilo 200ml - AlpenKräuter Emulsion (C-2878)

Alpska Zelišča - Mazilo 200ml - AlpenKräuter Emulsion (C-2878)

Riddex Odganjalec škodljivcev!

Mišelovka - Odganjalec MIŠI - Pest Repeller (PR-1000)

Super ščetke za čiščenje in poliranje - Super Scrubber (V- 2577)

Električna krtačka, ki vam olajša čiščenje kuhinje, kopalnice, hladilnika, posode in pribora, avtomobila,… možnosti je tako rekoč neomejeno!

10,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
V-2577

Čistilna električna krtačka je večnamensko orodje za čiščenje. Poenostavi in pohitri proces čiščenja štedilnika, hladilnika, posode, tuš kabine, kadi, stranišča, oken,… posebej je namenjena trdovratni umazaniji in vodnemu kamnu. Z različnimi krtačkami boste zlahka očistili umazanijo in vodni kamen, ki se nabere ob robu tuš kabine ali kadi, pa umazanijo iz fug med ploščicami v kopalnici ali v kuhinji. V kuhinji se spopadamo s povsem drugo umazanijo kot v kopalnici, saj med kuhanjem pride do škropljenja in izhlapevanja olja, ki se zažre vsepovsod. Krtačka bo s svojim delovanjem poskrbela za čistočo v vašem domu.

Gumiran ročaj krtače bo poskrbel za dober oprijem med čiščenjem.

Krtačka deluje na princip osciliranja. Hitro izmenično osciliranjee za nekaj milimetrov v vsako stran poskrbi za temeljito in hitro odstranjevanje umazanije. Z dodatkom malo čistilnega sredstva za določeno vrsto umazanije oz. površine s katere čistite umazanijo, bo čiščenje še enostavnejše. Ker je celotna krtača vodotesna, se vam ni potrebno bati stika celotne krtače z vodo ali čistili.

V kompletu prejmete 4 krtačke različnih velikosti, trdote ščetin in oblik.
- Majhna ravna krtačka - trda
- Velika ravna krtačka – trda
- Majhna ravna krtačka – mehka
- majhna koničasta krtačka – trda

Namenjene so čiščenju različnih površin in umazanije. S koničasto boste na primer zlahka dosegli kote in fuge med ploščicami. Z večjo krtačo boste hitreje očistili stene v hladilniku ali steklena vrata tuš kabine.

Krtačke se enostavno zamenjajo. Ugasnite krtačko in vrhnji del pri utorih zavrtite v obratni smeri urinega kazalca. Krtačko odstranite in jo zamenjajte z drugo.

Naprava deluje na 4 AA baterije (niso priložene).

Velikost: 26 x 4 x 2 cm

Material: ABS + TPR + Najlon