Držalo za kopalno kad (VEN-300153)

Držalo za kopalno kad (VEN-300153)

Nož Rostfrei-nerjaveče jeklo z antibakterisko prevleko Royalty Line Švica kuhinjski noži

Kuhinjski noži z antibakterijsko NON-Stick prevleko 7/1 + DARILO (RL-COL7)

Alpska Zelišča - Mazilo 200ml - AlpenKräuter Emulsion (C-2878)

Emulzija iz alpskih zelišč je primerna za vsakodnevno uporabo.

6,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
c-2878

Mazilo Alpska zelišča je učinkovita krema pri vlaženju kože.

Koža je po uporabi kreme negovana, sijoča in mehka. Krema je uporabna tudi pri masaži. Vtrite jo z masiranjem in sprostila bo utrujena stopala, hrbet, noge ali ramena!

Količina: 200ml

Uporaba:
Nanesemo jo po potrebi večkrat dnevno. Na očiščeno kožo kremo porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Pri tem izpustimo dele okoli oči. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali odprtimi ranami. 


Sestavine:
Aqua, Isopropyl Alcohol,Carbomer,Glycerin,Chamomilla,Recuttita Flower Extract,MELISSA,Officinalis Leaf.Extract,Menthol,Viscum Album,Leaf,Extract,Foeniculum Vulgare,Seed Extract,Achillea,Millefolium,Flower,Leaf,Steem Exatract,Humulus,Lupulus,Hops,Cone,Extract,Valeriana Officinalis,Root Exsatract,Fruit Oil,Illicium Verum Fruit Oil,Eugenia Caryophyllus,Bud Oil,Foeniculum Vulagare,Fruit Oil,Eugenia Caryophyllus,Leaf Oil,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Eucalyptus Globulus,Leaf Oil,Camphor,Sodium Hidroxide,Propylene Glycol,Phenoxyethanol,Ethylgycerin,Alcohol,Limonene,Eugenol,Linalool,CI.lINALOOL,ci 42090.Proizvajalec-Stolz gmbh.Rok uporabe odtisnjen na embalaži.