Alpska Zelišča - Mazilo 200ml - AlpenKräuter Emulsion (C-2878)

Alpska Zelišča - Mazilo 200ml - AlpenKräuter Emulsion (C-2878)

Curled hair

Magične navijalke - navijalke za lase(AS-1354)

Kuhinjski noži z antibakterijsko NON-Stick prevleko 7/1 + DARILO (RL-COL7)

Kuhinjski noži Royalty Line kirurško jeklo 18/10 so kvalitetni noži prevlečeni z antibakterijsko NON-STICK prevleko in silikonskimi ročaji. Hrana in živila rezana z antibakterijskimi noži se ne prijemlje na nož, noži so izredno ostri, enostavni za čiščenje in estetsko oblikovani. Posebnost tega SWISS kompleta inox nožev je tudi Pizza nož, Sir nož (Cheese Knife) ter lupilec za sadje in zelenjavo.

 

10,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
RL-COL7

Royalty Line Quality

Komplet kvalitetnih kuhinjski nožev Inox z antibakterijsko prevleko  zagotavlja odlično in enostavno, ter dolgotrajno uporabo. Komplet vsebuje kar 7 različnih nožev, kot darilo pa prejmete tudi lupilec za sadje in zelenjavo.

Hrana in živila rezana z antibakterijskimi noži se ne prijemlje na nož, noži so izredno ostri, enostavni za čiščenje in estetsko oblikovani. Takšni noži so tudi izredno higienski.

Kuhinjski noži so iz kvalitetnega nerjavečega jekla 18/10, nabrušenega do popolne ostrine in prevlečeni s posebno keramično antibakterijsko prevleko, ki poskrbi, da se hrana ne prijemlje na nož. S tem poskrbimo, da pri uporabi nožev za rezanje različnih živil ne prihaja do mešanja okusov in ne prihaja do prenašanja škodljivih mikroorganizmov.

Prav tako je zaradi tega tudi čiščenje veliko enostavnejše in hitrejše. Enostavno Swiss nože samo splaknete ali pobrišete s krpo in noži so pripravljeni za nadaljno uporabo.

Posebnost tega kompleta nožev iz kirurškega jekla 18/10 je tudi majhen nož primeren za rezanje pic ( pizza nož ) ter majhen nož primeren za rezanje sira ( Sir nož ) ter lupilec oz. rezalnik za sadje in zelenjavo. Vsak nož v kompletu je primeren za različna opravila, tako, da je tale komplet nožev skorajda nujen v vsaki kuhinji.

 

Komplet vsebuje 7 kvalitetnih nožev in lupilec:

1 x Kuharski nož - skupna dolžina 33 cm - dolžina rezila 19cm - debelina noža 1,8mm

1 x Nož za rezanje kruha - skupna dolžina 33 cm - dolžina rezila 18 cm - debelina noža 1,8mm

1 x Nož za meso - skupna dolžina 20 cm - dolžina rezila 8 cm - debelina noža 1,8mm

1 x Večnamenski nož - skupna dolžina 23 cm - dolžina rezila 12 cm - debelina noža 1,2mm

1 x Nož za lupljenje - skupna dolžina 20 cm - dolžina rezila 8 cm - debelina noža 1,2mm

1 x Pizza nož - skupna dolžina 22 cm - dolžina rezila 10 cm - debelina noža 1,2mm

1 x Nož za Sir - skupna dolžina 23 cm - dolžina rezila 12 cm - debelina noža 1,2mm

 DARILO:  x Lupilec za sadje in zelenjavo - dolžina 15 cm - dolžina rezila 4,5 cm