anticelulitna masaža

Ročna anti-celulitna masaža (VEN-166)

Roll-N-Go  Cosmetic Bag

Roll-N-Go - Več predalna viseča kozmetična torbica ali predalnik (AS-Roll-237)

Mikro masažna naprava - uTouch (AS-123)

Mikro masažna naprava uTouch 

8,20 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
AS-123

Moč masaže naprave uTouch je v vaši dlani! Revolucionarna zasnova za dvema točkama masaže poskrbi za boljše počutje.

Točke sprostitve:
Uporabite ga lahko praktično kjerkoli. 

Točke oprijema:
Uporabljajte napravo, kot vam najbolj ustreza. Lahko jo primete v eno dlan in daste palec ter kazalec v vsako odprtino na zunanji strani, mostiček pa namestite med palec in kazalec.

Uporaba:
Vstavite prste v zunanji odprtini. Pritisnite na bela gumba, ki sta na vrhu vibrirajočih kaprul. Ko zaslišite klik, je kapsula vklopljena in prične vibrirati. Za izklop ponovno pritisnite beli gumb. Napravo uporabljajte kot želite. Priporočeno je čiščenje naprave po vsaki uporabi.

Vrste masaž:

Masaža čela:
- napravo primite v roko, kot opisano zgoraj. Raztegnite točki masaže približno 10cm narazen in jih pritisnite ob čelo. Zadržite 10 sekund in čutili boste olajšanje.
- prestavite napravo na spodnjo stran obrvi, naj bo raztegnjena približno 5cm. Pritisnite še 10 sekund in globoko vdihnite ter izdihnite.

Masaža stopal:
- primite napravo v roko in jo raztegnite približno 2-3 cm narazen. Pričnite na ahilovi tetivi, ki jo stisnete med obe točki. Večkrat potujte vzdolž tetive, vsakič približno 10 sekund.
- nadaljujte na peti, s stisnjenima točkama masaže. Pritisnite na stopalo in potujte od pete do prstov. Večkrat ponovite, vsakič naj traja okoli 20 sekund. Postopek ponovite na drugem stopalu.

Masaža nosu in brade:
- pritisnite napravo ob nos, vsako masažno točko na eno stran. Pridržite 10 sekund.
- napravo stisnite skupaj in jo podržite na brado, tik pod ustnicami. Pridržite 20 sekund.

Masaža vratu:
- napravo razprite na približno 10cm in objemite vrat. Pridržite 20 sekund.
- drugi način masaže je, da napravo enostavno vpnete okoli vratu in je ni potrebno držati

 

Menjava baterij:
Naprava deluje na 6 LR44 baterij (3 v vsaki kapsuli – baterije so priložene).
Odstranite kapsulo iz silikona in odvijte zgornji del z gumbom. Odprto kapsulo obrnite navzdol in rahlo stresite, da baterije padejo ven. Vstavite nove LR44 baterije, stran + naj gleda proti vam. Privijte pokrov z gumbom in kapsula je pripravljena za uporabo. Priporočena je menjava baterij obeh kapsul hkrati.

Čiščenje:
Priporočamo čiščenje uTouch masažne naprave po vsaki uporabi.
Odstranite kapsuli iz silikona. Odstranite plastični mostiček iz silikona. Silikonsko držalo in plastični mostiček splahnite pod mlačno vodo, uporabite lahko tudi milo za roke.  Na enak način lahko očistite tudi masažni kapsuli, saj sta vodoodporni.
Obrišite vse dele naprave do suhega in jo ponovno sestavite za naslednjo uporabo.

Opozorilo:
Pred prvo uporabo odvijte obe masažni kapsuli in odstranite varnostna papirčka, ki preprečujeta stik baterij s stikalom za vklop masažnih kapsul.