Curled hair

Magične navijalke - navijalke za lase(AS-1354)

Roll-N-Go  Cosmetic Bag

Roll-N-Go - Več predalna viseča kozmetična torbica ali predalnik (AS-Roll-237)

Ročna anti-celulitna masaža (VEN-166)

Imate na stegnih, zadnjici ali trebuhu celulit? Znebite se ga s pomočjo ročne anti-celulitne masaže!

lastnosti vhod CA 110-240v-50-60hz.Izhod-cc-12v-1a.Moč 4,5-9w.Električni adapter.

19,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
VEN-166

Nastanek celulita je povezan z delovanjem hormon, ki povzroča nalaganje maščobnih celic v podkožju. Kopičenje mašč posledica česar sta upočasnitev presnove in propadanje ki se kažeta kot nagrbančena, jamasta koža ali celulit.

Celulit najpogosteje prizadene stegna, meča, kolena in gležnje, redkeje pa roke, trebuh in obraz. Razlogov, zakaj nastane celulit, je veliko – povzročijo ga lahko nepravilna prehrana, sedeče delo, stres, uporaba pretesnega perila ali oblačil, previsoke lahko pa je za to estetsko nadlogo kriva tudi dednost.

Idealni masažni aparat za odpravo celulita! S šestimi koleščki, ki imajo gumijaste zaobljene konice, je masaža prijetna, hkrati pa globinsko deluje na celulit in ga uspešno odpravlja. Pospeši.

Navodila a uporabo:
Napravo sestavite tako, da enostavno vstavite masažno glavo v spodnjo odprtino.
Vstavite kabel v napravo, adapter pa v vtičnico. Na vrhu naprave je gumb a vklop/izklop. Naprava ima dve hitrosti delovanja: počasi in hitro (regulacija z gumbom).

Roko vstavite v trak in naprava je pripravljena za uporabo.

Pravilna masaža:
- Masaža trebuha: uležite se na hrbet, pokrčite kolena, da boste imeli stopala plosko na tleh/kavču. Napravo premikajte od popka navzven v vse smeri. Masaža v vsako smer naj traja vsaj 5 minut.

- Masaža stegen in meč: usedite se na tla in pokrčite noge v 90°kot. Kolena imejte stisnjena skupaj. Masirajte v smeri od gležnja čez meča proti stegnom in zadnjici. Na gornjem stranskem delu stegna se ustavite za približno 30 sekund. Nato iztegnite noge in krožno masirajte okoli pogačice v kolenu. Nato razširite noge in ponovite postopek masaže od gležnja do stegen po notranji strani. Vsak del masirajte vsaj 5 minut.

- Masaža zadnjice in zadnji del stegen: v stoječem položaju masirajte z vertikalnimi gibi navzgor in navzdol. Obe nogi in dela zadnjice masirajte vsaj 3 minute.

Opozorila:
- izogibajte se masaži v okolici srca. Ne masirajte na kosteh (komolec, kolki, koleno,…), direktno na popku ali mednožju
- naprava ni vodotesna, zato je ne uporabljajte v kadi!
- naprave ne stresajte, saj lahko pride do notranjih poškodb motorja
- ko vstavite masažno glavo v napravo je ne poskušajte vrteti z roko

Lastnosti:
- napetost: 220 V /~ 60 Hz
- moč: 4,5 ~ 4,8 W