Diskretni depilator za obraz v obliki šminke

Depilator za britje obraza v obliki šminke z LED lučko

Masažni aparat za odstranjevanje celulita (C-15676)

Masažni aparat za odstranjevanje maščobe vam bo pomagal oblikovati vaše telo, brez truda boste sedaj lahko oblikovali vaše boke, trebuh, stegna ter ostale dele vašega telesa.

 

22,35 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Masažni aparat za odstranjevanje

Masažni aparat Relax & tone pripomore k čvrsti koži, saj le to naredi bolj prožno ter čvrsto. Je majhen ter priročen tako, da je primeren tudi za potovanja, uporabljate ga lahko kar na kavču ali v udobnem naslonjaču. Zadostuje že 10 min dnevne uporabe, pomaga pa tudi pri odstranjevanju celulita.  Masažni aparat Manipol body ima 3 različne nastavke: Gladki masažni nastavek namenjen masaži telesa Valoviti masažni nastavek, ki omogoča učinkovito odpravljanje maščobnih blazinic (celulita). Masažni nastavek s kolesci, ki vsebuje 8 vrtečih se kroglic. Priporočajo uporabo skupaj z masažnim oljem ali kremo za telo. Na ta način boste kožo resnično nahranili in povečali shujševalni učinek. nastavek za brušenje stopal oziroma pila za nego stopal in trde kože

Masažni aparat SuperRelax ima 3 različne nastavke:
  1. Gladki masažni nastavek namenjen masaži telesa
  2. Valoviti masažni nastavek, ki omogoča učinkovito odpravljanje maščobnih blazinic (celulita).
  3. Masažni nastavek s kolesci, ki vsebuje 8 vrtečih se kroglic. Priporočajo uporabo skupaj z masažnim oljem ali kremo za telo. Na ta način boste kožo resnično nahranili in povečali shujševalni učinek.
  4. nastavek za brušenje stopal oziroma pila za nego stopal in trde kože

 

Specifikacije:

Barva bela, pavkasto-vijolična
Material ABS / TPR
Vhodna napetost 220V / 50Hz
Največja moč 25W
Hitrost vrtenja 2200-2500
Velikost izdelka 14,5 x 13,7 x 11,8 cm
Teža predmeta: 760g

 

Garancija: 12 Mesecev