masiranje obraza proti gubam

Face Roller - Masažni pripomoček (AE-820)

Brezžična žarnica - Stick Up Bulb (605603)

Brezžična žarnica - Stick Up Bulb (605603)

Glavnik za pse in mačke (608063)

Shed Ender je revolucionarni glavnik za odstranjevanje odmrle dlake pri živalih in vam bo spremenil način, kako negovati hišne ljubljenčke. Presenečeni boste nad tem, da je bilo v Shed Ender ujete toliko dlake in da vam ne bo treba pozneje čistiti suknjiča.

12,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
608063

Glavnik odstrani dlake ujete v kožuh vašega ljubljenčka. Specialno dizajnirana glava zgrabi in odstrani izgubljeno, ter poskrbi da se kožuh vaših ljubljenčkov sveti in ima zdravo dlako. Torej hitro odstranite dlako preden pride povsod po vašem stanovanju, na pohištvo in na vaša oblačila. Tudi živali bodo to oboževale, saj jih ne boli in ne reže dlake ki je potrebna. Presenečeni boste koliko dlake je dejansko ujete v kožuh in koliko je pozneje ne boste rabili čistiti.


Velika glava se lahko obrne za 65 stopinje za perfektni kot in zaradi velikosti boste potrebovali manj časa. Je zelo preprosta za uporabo in je primerna tako za levičarje kot desničarje. Glavnik uporablja enako tehnologijo kot profesionalni odstranjevalci mrtve dlake in poskrbi za vidne rezultate.


Prednosti:
-    Hiter in enostaven način kontroliranja izpadanja dlake
-    Odstrani dlako katero navadne krtače ne morejo doseči
-    Ohranja dlako iz vaših živali in iz vašega stanovanja
-    Poskrbi za svetleč in zdrav kožuh
-    Za živali z dolgo in kratko dlako
-    Nežna za pse in mačke
-    Za levičarje in desničarje
 

Video je v angleškem jeziku!