Čistilec s snemljivo krpo iz mikrovlaken je prvi korak pri čiščenju

Čistilni pripomoček za čiščenje stekel (V-MRT01)

Kozica z ročajem iz nerjavečega jekla s 7 slojnim dnom – 1,6l (HM-16CMK)

Kozica z ročajem iz nerjavečega jekla s 7 slojnim dnom – 1,6l (HM-16CMK)

Kompresijske nogavice z živim srebrom, 12mm/hg 70DEN (V-ZS03)

Kompresija je učinkovita metoda zaviranja in lajšanja težav s krčnimi žilami. Ob enem pripomorejo pri prekrvavitvi nog. Priporočajo se za vse, ki imajo težave z nogami, večino dneva presedijo ali prestojijo.

15,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
V-ZS03

Ženske kompresijske dokolenke so učinkovita rešitev težav s krčnimi žilami in slabo prekrvavitvijo nog. Namenjene so vsem ženskam, ki večino dneva preživijo v sedečem ali stoječem položaju, naj bo to doma ali v službi. So elegantne in udobne, nosite jih lahko k vsakim čevljem in oblačilom.

Nogavice nudijo optimalno podporo venskemu sistemu nog in hkrati vršijo optimalno masažo. Namenjene so utrujenim, težkim nogam. Nosijo jih lahko vse ženske, ki večino dneva presedijo ali prestojijo na mestu: pisarniške delavke, prodajalke, frizerke, … tudi ženske, ki dosti potujejo, so dolgo časa v sedečem položaju na dolgih poletih.

Nogavice imajo na vrhu širši trak, ki jih drži na nogah, hkrati pa ne stisne premočno.

Zakaj podpora oz. kompresija?
Med gibanjem mišice nog pomagajo pri potiskanju krvi iz nog navzgor po telesu. Pri dolgotrajnem sedenju ali stoji na mestu pa mišice nog te naloge ne opravljajo, zato se v žilah nog nabira kri in sčasoma se žile razširijo – to so krčne žile. Žile izstopijo in se nabreknejo. Nogavice s kompresijo stisnejo te žile v prvotni položaj in pripomorejo pri cirkulaciji, tudi če sedite ali stojite dlje časa na mestu.

Nogavice pritiskajo od zunaj, od gležnja navzgor proti kolenu. Tako se povečuje notranji pritisk nožnih ven, kar pripomore k potiskanju krvi iz nog proti srcu. Nogavice izboljšajo cirkulacijo krvi v nogah in posledično po celem telesu.

V kombinaciji s kremami za utrujene noge, ki jih ponujamo na naši strani, boste s kompresijskimi nogavicami hitro in učinkovito izboljšali stanje vaših nog!

Lastnosti nogavic:

-       Udobne

-       Primerne za vsako žensko

-       Elegantne

Stopnja kompresije: 12mm/hg (70 DEN)

Sestava:
EA/elastan /Elastan /elastane/Elasthan /elasthanne, PA/NY/Poliamid/ Poliammidica/ nylon/ Polyamide/ polyamide

Tabela velikosti:

Velikost nogavic

Velikost noge

1

35-36

2

37-38

3

38,5-39

4

39,5-40

5

41-42