s kompresijskimi nogavicami hitro in učinkovito izboljšali stanje vaših nog!

Kompresijske nogavice z živim srebrom, 12mm/hg 70DEN (V-ZS03)

vom PULLACH HOF Glucosamin gel pri VENDO.si

Gel z glukozaminom – Glucosamin gel (C-5846)

Kozica z ročajem iz nerjavečega jekla s 7 slojnim dnom – 1,6l (HM-16CMK)

Priročna majhna kozica za pripravo manjše količine jedi, juh, za pripravo omak,... Iz trpežnega nerjavečega jekla s kar 7 slojnim termalnim dnom!

23,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
HM-16CMK

Narejena je iz kvalitetnega 18/10 nerjavečega jeklaTermalno 7-slojno sendvič dno z dodatnim slojem iz aluminija enakomerno razporeja in dobro prevaja toploto. Kozica je primerna za uporabo na vseh kuhalnih površinah: električnih, halogenskih, plinskih, steklokeramičnih kuhalnikih ter tudi za indukcijo. Za posodo iz nerjavečega jekla je značilno, da je precej trajna! Da bo ta posoda ostala čista in svetlikajoča ne potrebujete drugega kot redno pomivanje in sušenje posode.

Praktična oblika roba posode preprečuje kapljanje med prelivanjem hrane iz lonca. Ročaji posode so posebej zasnovani, da se minimalno segrejejo med kuhanjem, vseeno pa je treba biti previden, da se morebiti ne opečete!

Kozica je trpežna in primerna za pomivanje v pomivalnem stroju!

Lastnosti:
- višina: 8 cm
- premer: 16 cm
- prostornina: 1,5 l 

Nasveti za uporabo:
- Ne izpostavljajte prevelikim temperaturam
- Izogibajte se uporabi ostrih kovinskih predmetov (vilic, nožev,…) med kuhanjem
- Ne puščajte prazne posode na prižganem štedilniku
- Ne shranjujte skuhane hrane v posodi, za to uporabite drugo posodo

Nasveti za čiščenje:
- Vroče posode ne izpostavljajte hladni vodi, pustite da se ohladi sama
- Čistite z malo detergenta z nežnimi krpicami ali gobicami, da ne poškodujete sijaja nerjavečega jekla
- Po navadi zadostuje čiščenje s toplo vodo in detergentom
- Posodo lahko perete tudi v pomivalnem stroju, čeprav tega ne priporočamo

Čiščenje zasušene hrane:
- pred čiščenjem posodo namočite v vročo vodo z nekaj detergenta
- hrano odstranite s pomočjo nežne gobice
- v kolikor hrane ne odstranite  gobico, jo pustite namakati še nekaj časa v vroči vodi

Nastanek temnih lis na posodi:
- temne lise na posodi nastanejo zaradi kislin v hrani
- lise lahko odstranite s pomočjo raztopine vinskega kisa in vode
- krpo ali gobico namočite v raztopino in spolirajte temne lise
- v kolikor lis ne odstranite s pomočjo domače raztopine, vam priporočamo uporabo izdelka Puttz Stein