Narezljan nož s keramično prevleko

Narezljan nož za kruh s keramično prevleko Royalty Line (RL-CW14)

Komplet kuhinjskih nožev

Kuhinjski noži z antibakterijsko keramično prevleko 6-delni komplet (RL-COL6-W)

Komplet nožev z antibakterijsko keramično prevleko 5/1 (DS-234)

DeSwiss Geneva predstavlja linijo vrhunskih nožev z antibakterijsko prevleko, ki preprečuje nastanek škodljivih bakterij po uporabi noža in hkrati zagotavlja prosto drsenje med rezanjem! Idealen pripomoček za profesionalne ali ljubiteljske kuharje!

10,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
DS-234

DeSwiss je švicarsko podjetje, katerega temelj je vrhunska kvaliteta, kar se tudi odraža na tem kompletu nožev!

Komplet kvalitetnih kuhinjski nožev z antibakterijsko prevleko  zagotavlja odlično in enostavno, ter dolgotrajno uporabo. Komplet vsebuje kar 5 različnih nožev, kot darilo pa prejmete tudi lupilec za sadje in zelenjavo ter odpirač za steklenice s plutovinastim zamaškom.

Hrana in živila rezana z antibakterijskimi noži se ne prijemlje na nož, noži so izredno ostri, enostavni za čiščenje in estetsko oblikovani. Takšni noži so tudi izredno higienski.

Kuhinjski noži so iz kvalitetnega nerjavečega jekla 18/10, nabrušenega do popolne ostrine in prevlečeni s posebno keramično antibakterijsko prevleko, ki poskrbi, da se hrana ne prijemlje na nož. S tem poskrbimo, da pri uporabi nožev za rezanje različnih živil ne prihaja do mešanja okusov in ne prihaja do prenašanja škodljivih mikroorganizmov.

Prav tako je zaradi tega tudi čiščenje veliko enostavnejše in hitrejše. Enostavno nože samo splaknete ali pobrišete s krpo in noži so pripravljeni za nadaljnjo uporabo.

Posebnost tega kompleta nožev je tudi majhen nož primeren za rezanje pic ( pizza nož ) ter majhen nož primeren za rezanje sira ( Sir nož ) ter lupilec oz. rezalnik za sadje in zelenjavo. Vsak nož v kompletu je primeren za različna opravila, tako, da je tale komplet nožev skorajda nujen v vsaki kuhinji.

Komplet vsebuje:
- santoku kuharski nož (20 cm rezilo + 13 cm ročaj)
- velik nož za razkosavanje (20 cm rezilo + 13 cm ročaj)
- večnamenski nož (12 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- pizza nož (12 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- nož za sir (13 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- lupilec zelenjave in sadja s keramičnim rezilom
- odpirač za steklenice