Servirni pladnji - 3 v 1

Servirni pladnji z različnimi motivi 3v1 (PH-16106)

Komplet nožev v akrilnem stojalu z rezalno desko

7 delni komplet nožev s keramično prevleko + rezalna deska (RL-GLD7ST-W)

Kuhinjski noži z antibakterijsko keramično prevleko 6-delni komplet (RL-COL6-W)

Kuhinjski noži Royalty Line Switzerland so iz nerjavečega karbonskega jekla vrhunske kvalitete, prevlečeni z antibakterijsko keramično NON-Stick prevleko z ergonomskim silikonskim ročajem za enostaven oprijem. Hrana in živila rezana z antibakterijskimi noži se ne prijemlje na nož, noži so izredno ostri, enostavni za čiščenje in estetsko oblikovani.

royalty-line-barven

14,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
RL-COL6-W

Šest delni komplet kvalitetnih kuhinjskih nožev z antibakterijsko prevleko zagotavlja odlično in enostavno, ter dolgotrajno uporabo. Hrana in živila rezana z antibakterijskimi noži se ne sprijemlje-lepi na nož, noži so izredno ostri, enostavni za čiščenje in estetsko oblikovani. Takšni noži so tudi izredno higienski.

V kompletu Royalty Line Switzerland boste prijeli 6 delni set nožev in brezplačno DARILO - keramični lupilec za sadje in zelenjavo. S keramičnim lupilcem boste svojo zelenjavo ali sadje olupili hitro in enostavno, saj je oster kot britev. Rezilo je iz cirkonijeve keramike. Trdota keramike je pa zelo blizu dijamantu.  Keramično rezilo ne spremeni svoje ostrine , se ne krha , ne rjavi,  ne vpliva na vonj in okus zelenjave. Posebni ergonomsko ročaj pa omogoča popolno prilagoditev in enostavno uporabo.

Switzerland ROYALITY LINE RL Kuhinjski noži so iz najkvalitetnejšega 18/10 nerjavečega karbonskega jekla, nabrušenega do popolne ostrine in prevlečeni s posebno keramično antibakterijsko prevleko, ki poskrbi, da se hrana ne sprejema na nož. Pomembne prednosti nožev so njihova ostrina, ki ima zelo dolgo življenjsko dobo, gladko keramično antibakterijsko oblogo, ki ne rjavi, na hrano ne prenaša bakterij, so odporni na kisline in olja, ne navzamejo se vonja. S tem poskrbimo, da pri uporabi nožev za rezanje različnih živil ne prihaja do mešanja okusov in ne prihaja do prenašanja škodljivih mikroorganizmov. Sestavni del antibakterijskega noža je tudi ergonomsko oblikovan ročaj, ki je izdelan iz vročinsko odpornega silikona.

Prav tako je zaradi tega tudi čiščenje veliko enostavnejše in hitrejše. Enostavno nože samo splaknete ali pobrišete s krpo in noži so pripravljeni za nadaljnjo uporabo.

Posebnost ROYALITY LINE Switzerland  kompleta nožev je tudi nož za rezanje pic ( pizza nož ) ter keramični lupilec - oz. keramičen rezalnik za sadje in zelenjavo. Vsak nož v kompletu je primeren za različna opravila, tako, da je tale Set nožev nujen v vsaki kuhinji. Prejmete kar 7 nožev z lupilcem-rezalnikom in lično embalažo na magnetno zapiranje.

Natančno rezanje s kvalitetnimi-vrhunskimi, vzdržljivimi, elegantnimi in ostrmi noži vam bo olajšalo marsikateri kuharski podvig. Pri Royalty Line Switzerland si prizadevajo za zdravo prehrano in čim manjšo izgubo vitaminov in mineralov zato razvijajo vedno nove izdelke v gospodinjstvu.

Komplet vsebuje 6 nožev in lupilec:
- 1 x Kuharski nož - skupna dolžina 33 cm - dolžina rezila 19cm - debelina noža 1,8mm
- 1 x Nož za rezanje kruha - skupna dolžina 33 cm - dolžina rezila 18 cm - debelina noža 1,8mm
- 1 x Nož za meso - skupna dolžina 32 cm - dolžina rezila 18 cm - debelina noža 1,8mm
- 1 x Večnamenski nož - skupna dolžina 23 cm - dolžina rezila 12 cm - debelina noža 1,2mm
- 1 x Pizza nož - skupna dolžina 22 cm - dolžina rezila 9 cm - debelina noža 1,2mm
- 1 x Nož za lupljenje - skupna dolžina 20 cm - dolžina rezila 8 cm - debelina noža 1,2mm
- 1 x Lupilec za sadje in zelenjavo - dolžina 15 cm - dolžina rezila 4,5 cm