Komplet kuhinjskih nožev

Kuhinjski noži z antibakterijsko keramično prevleko 6-delni komplet (RL-COL6-W)

Valjajte testo z Roll and Store Pin

Valjar za testo - Roll and Store (RSP-01)

7 delni komplet nožev s keramično prevleko + rezalna deska (RL-GLD7ST-W)

Komplet nožev priznanega proizvajalca Royalty Line s keramično antibakterijsko prevleko, ki preprečuje prijemanje hrane na nože, je v pomoč pri čiščenju nožev in deluje antibakterijsko! V kompletu prejmete še rezalno desko in privlačno stojalo iz akrila, kamor lahko po končanem delu shranite vaše nože na varno.

royalty-line-barven

26,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
RL-GLD7ST-W

Vrhunski komplet nožev, ki ne bi smel manjkati v nobeni kuhinji! Primeren je za domačo uporabo ali za uporabo v vrhunskih restavracijah. Izjemna kakovost zagotavlja dolgo življenjsko dobo nožev.

Noži imajo sredico iz 18/10 nerjavečega inox jekla. Rezilo jekla je lasersko obdelano, kar pomeni ostrino britve, ki zlahka prereže še tako zahtevno hrano v vaši kuhinji! Od sedaj bodo paradižniki vedno popolno narezani!

Keramična prevleka na nožih z antibakterijskim delovanjem preprečuje nastanek škodljivih bakterij na nožih zaradi hrane. Ima tudi non-stick učinek, kar pomeni, da se hrana ne bo prijemala na nože! To pa Vam bo prihranilo čas in trud pri čiščenju nožev – v večini primerov je dovolj že, da nož splaknete pod tekočo vodo in ga do suhega obrišete s krpo. Seveda jih lahko operete tudi v pomivalnem stroju!

Ergonomičen ročaj noža zagotavlja udobno in prijetno rezanje. Tudi v daljšem obdobju uporabe Vas zapestje ali prsti ne bodo boleli! Ročaji so reliefno oblikovani v videzu krokodilje kože in so prevlečeni s kakovostnim proti drsnim silikonom, kar jih naredi izjemno varne za uporabo.

Stojalo, kamor lahko postavite nože je narejeno iz kakovostnega akrila. Zadaj ima premično tačko, da lahko nože postavite na Vaš kuhinjski pult in takoj bodo pri roki, ko jih boste potrebovali! Za vsak nož je narejen poseben utor prave velikosti – tako boste zmeraj vedeli kateri nož je spravljen na katerem mestu – nič več premetavanja nožev po predalu!

To pa še ni vse! V kompletu je tudi priročna rezalna deska iz akrila, ki ima rahlo hrapavo površino, kar naredi kuhinjska opravila še bolj varna, saj vam hrana med rezanjem ne bo drsela po deski!

V kompletu prejmete:
- Veliki kuharski nož (20 cm rezilo + 13 cm ročaj)
- Narezljan nož za kruh (20 cm rezilo + 13 cm ročaj)
- Nož za razkosavanje (20 cm rezilo + 13 cm ročaj)
- Večnamenski nož (13 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- Nož za lupljenje (9 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- Rezalna deska iz akrila (30cm x 20 cm)
- Stojalo iz akrila za vse nože + rezalno desko