Kostanjeva krema 250ml (C-2494)

Kostanjeva krema 250ml (C-2494)

Konjski balzam 500ml - Pferdebalsam (C-1917)

Konjski balzam z Arniko 500ml - Vitalisierende Pferdebalsam

Konjski gel z dodatkom čilija - Pferdebalsam Chilli Gel (C-2334)

Konjski gel je izvrsten gel za masažo kože! Gel je sredstvo za masažo, primerno za vse tipe kože. Greje, sprošča in umiri napetost!

7,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
C-2334

Konjski gel Pferdebalsam Chilis je odlično sredstvo za masažo! Z grelnim učinkom pomiri kožo, vitalizira in osveži.

Grelno sredstvo za masažo, konjski gel greje in poživlja kožo pred telesnim naporom ali vadboi. Pferdebalsam Chilis konjski gel, ki ga morate imeti v svojem domu. Lahko ga preprosto uporabite kot zanesljiv masažni pripomoček. Je nepogrešljivi spremljevalec vsakega športnika, ki ve kaj pomeni priprava na trening.

Priporočamo ga za:
- poživljanje utrujenih nog in stopal
- sprostitev pri masaži
- pred telesno ali športno aktivnostjo

Količina: 500 ml

Uporaba:
Večkrat dnevno oz. po potrebi. Kremo nanesite na kožo in z nežno krožno masažo vtrite. Kreme ne nanašajte na odprte rane ali sluznico. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo! Ni za otroke! 

Sestavine:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Chamomilla Recutita Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem Extract, Viscum Album (Misteltoe) Leaf Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Valeriana Officinalis Root Extract, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Phenylpropanol,Limonnee, Sodium Benzonate, Citric Acid, Potassium Sorbate, CI. 42090, 19140 

Proizvajalec:Stolz gmbh.