Tigrova mast Essential Balm 3g (VEN-2046)

Tigrova mast Essential Balm 3g (VEN-2046)

Arnika - negovalni balzam za kožo 250ml (C-1262)

Arnika - negovalni balzam za kožo 250ml (C-1262)

Balzam z arganovim oljem 250ml (C-3003)

Balzam z arganovim oljem Vom Pullach Hof je vlažilna krema za kožo, ki jo obnavlja in jo vlaži. Arganovo olje je še posebej poznano kot izredno učinkovito sredstvo za nego kože in las. Balzam preprečuje dehidracijo in staranje kože in se lahko uporablja kot dnevna ali nočna krema. 


Arganov balzam zmanjšuje znake staranja kože.

Vom Pullach Hof logo argan

6,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
C-3003

Balzam z Arganovim Oljem dobro vlaži kožo in skrbi za njeno elastičnost. 

Argan Öl Balsam 

Za kozmetične namene, Se Balzam z Arganovim Oljem priporoča predvsem za nego obraza. Uporablja se predvsem zvečer, po tuširanju ali kopeli. Prvi rezultati bodo presenetljivo vidni že po enem tednu redne uporabe. Izredno mehka, svilnata koža, nič zategovnja, suhosti, ... Še drugi dan boste občutili izredno dober občutek, pravi blagoslov za kožo, predvsem suho.

Balzam z Arganovim Oljem je prav tako izredno učinkovit pri mastni koži, saj se po redni uporabi izgubi nadležen ten svetlikanja!

Prvi rezultati bodo presenetljivo vidni že po enem tednu redne uporabe. Izredno mehka, svilnata koža, nič zategovanja suhosti ali rdečice.

Količina: 250 ml

Uporaba:
Večkrat dnevno oz. po potrebi. Kremo nanesite na kožo in z nežno krožno masažo vtrite. Kreme ne nanašajte na odprte rane ali sluznico. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo! Ni za otroke!

Sestavine:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Prophylene Glycol, Dimethicone, Ceteareth-20. Ceteareth-12, Sodium Hydroxide, Carbomer,  Parfum, , Limonene, Coumarin

Proizvajalec:Stolz Gmbh.