Krema z izvlečkom gabeza 250ml - Beinwell Creme (C-2104)

Krema z izvlečkom gabeza 250ml - Beinwell Creme (C-2104)

Sol Mrtvega Morja - Krema 250ml - Totes-meersalz (C-1309)

Sol mrtvega morja mineralna krema 250ml (C-1309)

Kostanjeva krema 250ml (C-4019)

Kostanjeva krema Naturhof je krema iz skrbno izbranih sestavin namenjena dnevni negi telesa. Kostanjeva kema Vašo kožo neguje in jo vitalizira ter je še posebej primerna tudi za utrujeno kožo. Po uporabi kostanjeve kreme bo Vaša koža gladka, mehka in prožna.

Naturhof logo - krema kostanj

5,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
C-4019

Ni na zalogi

Kostanjeva krema Naturhof je intenzivna negovalna krema iz kakovostnih sestavin. Krema ima hranljive in revitalizacijske lastnosti in je posebej primerna za utrujeno kožo. Krema je namenjena vsakodnevni negi kože. Zaščitna in negovalna formula da vaši koži občutek mehkobe in voljnosti. Koža je po nanosu sijoča, sproščena in navlažena!

Skrbno izbrane sestavine kostanjeve kreme zagotavljajo najboljšo možno formulo za vašo kožo! Koža je po nanosu kreme gladka, mehka in prožna!

Uporaba:
Večkrat dnevno oz. po potrebi. Kremo nanesite na kožo in z nežno krožno masažo vtrite. Kreme ne nanašajte na odprte rane ali sluznico. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo! Ni za otroke!

Količina: 250 ml

Sestavine:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Dimethicone, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Carbome,, Phenoxyethanol, , Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Coumarin, Limonene

Proizvajalec:Stolz gmbh.