Zložljiva palica za hojo z LED lučko (EL-0087)

Zložljiva palica za hojo samostoječa in z LED lučko

Prenosna shiatsu masažna blazina (V-NMP12)

Infra SHIATSU - Blazina za dom in avto s kroglično masažo 360° (V-NMP12)

Vizir - senčnik za dnevno in nočno vožnjo 2v1 (AS-HDV01)

Med vožnjo je ključna vidljivost – če nas zaslepi sonce čez dan ali nasproti vozeča vozila ponoči, lahko pride do hudih težav in nesreč! Poskrbite za varno vožnjo z vizirjem, ki ga lahko uporabite tako podnevi, kot ponoči, saj ima dvojno delovanje!

8,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
AS-HDV01

Čez dan se večkrat zgodi, da je vidljivost oslabljena zaradi leska sonca. Oči nam lahko zaslepi svetloba in takrat je vidljivost na cesti zelo oslabljena. Ne vidimo več pešcev, kolesarjev, drugih vozil in hitro lahko pride do nesreče!

Ponoči nas hitro lahko zaslepijo nasproti vozeča vozila, predvsem tovornjaki, ki imajo luči nameščene višje kot osebni avtomobili. Tudi takrat lahko hitro pride do nesreč zaradi oslabljene vidljivosti!

Rešitev?

Na senčnik si namestite HD senčnik za vožnjo. Vizir ima nameščena dva ščita. Temnega lahko uporabite čez dan, ko vas zaslepi sonce, oranžnega pa ponoči, da izboljšate vidljivost v temi in zmanjšate lesk žarometov nasproti vozečih vozil.

Namestitev je hitra in enostavna. S pomočjo zaponke ga namestite na obstoječ senčnik vašega avtomobila in glede na situacijo proti sebi obrnete ustrezen vizir – siv za čez dan, oranžen za nočno vožnjo.

Vidljivost bo boljša, s tem pa tudi varnost!

Lastnosti:

-       Hitra namestitev

-       Enostavna uporaba

-       Dvojno delovanje – za dnevno in nočno vožnjo

-       Ne moti med vožnjo

-       Ko ga ne potrebujete ga enostavno zložite navzgor in vam ne bo zastiral pogleda na cesto

-       Mere: 30 x 13 cm (velikost enega vizirja)