Pas za hujšanje in redna vadba vam bosta pripomogla do lepe in vitke postave.

Fitnes pas za hujšanje iz neoprena (AS-6108)

Goodnight Bunion

Medprstni pripomoček za ukrivljen palec na nogi (MJ6106)

Ventuza za masažo in celulit - Vacuum Body Massage Therapy (VEN-KL12012)

Ventuze so okroglih oblike skodelic - posodic, narejenih iz plastike ali silikona, ki jih maser ali posameznik uporablja pri masaži na določenem predelu telesa. .. . 

-Celulit
-Nespečnost
-Sproščanje
-Strije
-Utrujeno telo
-Povešena koža
-Stara koža

28,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
VEN-KL12012

Ventuza terapija (Cupping) je starodavna tradicionalna terapija znana pri mnogih kulturah sveta. Izhaja iz iz tradicionalne kitajske vakum terapije kjer se koristijo male posodice iz plastike - ventuze. Cupping ventuza je znana da po določenih telesnih poteh preteče enrgija in telo znova zaživi.

Vakumska ali podkožna terapija deluje na vakum, vakum je praznina, torej prazen prostor brez molekul ali atomov, terapija se izvaja izrecno s pomočjo steklenih ali plastičnih ventuz iz katerih znižujemo pristisk s toploto ali izsesavanjem.

Z Ventuza terapijo boste dosegli bolj čvrsto in napeto kožo na pogled zelo zdravega videza!

S pomočjo ventuzne terapije zmanjušujemo maščobo in odvečne centimetre na kritičnih točkah telesa.

Vakum ventuzni pripomoček je idealen pripomoček pri zmanjševanju strij tako da te postanejo ob redni uporabi manj vidne.

Ventuza vsestranski kozmetični in lepotni pripomoček lahko uporabljate doma s pomočjo prijateljice in rešili boste kritične nadloge na vašem telesu.

-Celulit
-Nespečnost
-Sproščanje
-Strije
-Utrujeno telo

Ventuza posodice vam bodo pomagale pri odvečni maščobi, saj jo boste s vsakdanjo uporabo enostavno aktivirali in izsesali saj bodo maščobne celice enostavno izgorele.

Z Ventuza posodico se boste pravtako lahko lotili trdovratnega celulita s katerim se spopada večina ljudi in je ena izmed najbolj trdovratnih nadlog na telesu.
Obseg kritičnih predelov telesa boste z redno uporabo zmanjšali, vendar ne smete pozabiti da za vsakim pozitivnim rezultatom stoji redna uporaba Ventuza pripomčkov.
Z Ventuza pripomočkom boste trenirali vlakna vašega telesa tako da bodo s časoma postala prožna, odpravili boste napetost v telesu in s tem podkrepili boljše počutje.
Z redno uporabo Ventuza za masažo - Vacuum Body Massage Therapy boste redno trenirali vlakna vezivnega tkiva, koža bo postala bolj prožna in mladostna elastična in polna energije.

V kompletu prejmete:

- 6 ventuz različnih velikosti

-Črpalko