etui bančnih kartic

Denarnica za zaščito kartic - Slim Lock Wallet

IGRAČA ZA PSA- ŠČETKA za čiščenje zob

Zobna ščetka za psa - igrača - Chewbrush

Univerzalni ključ 48v1 - več funkcijski ključ -Priročen nastavljiv ključ

Koda izdelka : AS-371929

Univerzalni ključ -WRENCH JE EDINSTVENO ZASNOVANO ORODJE, KI ZDRUŽUJE 48 ORODIJ V ENO IN HITRO IN ENOSTAVNO POPRAVILO! S PREPROSTIM KLIKOM MED RAZLIČNIMI VELIKOSTMI TAKOJ DOBITE ORODJE, KI GA POTREBUJETE ZA DELO! Univerzalni ključ -Wrench boste imeli vedno pravo orodje za delo. Univerzalni ključ Wrench lahko kliknete pod kotom 45 stopinj, da dobite tiste težko dosegljive matice in vijake. Univerzalni Wrench je debelo, težko delo, profesionalno orodje, ki je zasnovano za reševanje vseh vaših projektov po hiši, v trgovini ali na delovnem mestu!      

19,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
AS-371929

Univerzalni ključ  je ključ, ki ga lahko enostavno prilagodite med uporabo. Namesto da bi posegli po različnih ključih, ki vam bodo pomagali pri treh ali štirih delih enega samega dela, samo prilagodite kot in konico, nato pa uporabite to orodje kjer koli. Uporabite lahko kateri koli standard ali metriko velikosti, preprosto preklopite z ene strani na drugo tako preprosto. Držite ga na sredini in delajte pod poljubnim kotom.

Univerzalno orodje nasadnih ključev  je inovativna novo orodje, ki združuje moč 48 drugih orodij, vse v enem. S tem imbus ključem se boste lahko spopadli z več deset projekti okoli hiše, na cesti, v garaži ali celo v službi. Namenjen je zamenjavi celotnega kompleta vtičnic- nastavki z vrtljivo glavo in nastavitvami vrtenja. Preprosto kliknite na različne velikosti in takoj dobite orodje, ki ga potrebujete. Ta nastavljivi ključ ima tako metrične kot standardne velikosti, ki zagotavljajo, da imate vedno orodje za opravilo. Orodje, ki naj bi delovalo z vijačnimi vijaki, 6-točkovnimi, 12-točkovnimi, Torxovimi, kvadratnimi in celo poškodovanimi vijaki. Praktično ni velikosti matic ali vijakov, za katere ta univerzalni ključ ni zasnovan.

Univerzalni ključ za orodje  vam omogoča, da ugibanja poiščete tako, da poiščete pravo velikost vtičnice-nastavka za to delo, kar zagotavlja lažje in hitrejše odpravljanje težav. Vsakič, ko začnete nov projekt, vam ne bo treba več teči v trgovino, da bi kupili nove ključe-nastavke ali vtičnice. To vam bo na koncu prihranilo čas in denar. Ta ključ je visokokakovostno profesionalno garažno orodje, ki je dobro izdelano in vzdržljivo ter je celo zasnovano tako, da prenese do 300 kilogramov navora. 

 

Lastnosti:

  • 16  ključev v razmerju 1: 48 v 1 Ključ univerzalnega orodja je močno novo orodje, ki združuje 16 ključev v enem.
  • Kliknite na njih:  vse, kar morate storiti, je, da kliknete različne velikosti, da dobite orodja, ki jih potrebujete.
  • Zasuki in zasuki:  Z vrtljivo glavo in vrtljivim nastavitvijo lahko hitro najdete velikost, ki jo potrebujete, ne glede na kot. Ta enota nadomešča obsežen komplet ključev in kompletov orodij.
  • Prihrani čas:  sprostitev kakršnih koli ugibanj pomeni, da prihranite čas.
  • Deluje s sorniki različnih velikosti:  delovalo bo s kvadratnimi, šest točkovnimi, 12 točkovnimi in celo poškodovanimi vijaki.
  • Standardno ali metrično:  en konec je standardni, drugi konec pa metrični. Na sredini boste našli ergonomsko prijazen ročaj, ki ga lahko enostavno primete.

Specifikacije:

  • Material: nerjaveče ogljikovo  jeklo
  • Velikost: 25x5x4cm
  • Pakiranje: Pakiranje PE vrečka