Brskanje po spletu

Magnetno držalo za telefon (V-5194)

Orodje za v avto

Ročaj za lažje izstopanje iz avtomobila

Spin Mop inovativni čistilni set za mokro in suho čiščenje (UP-613)

Čistilni sistem mop 360° Spin mop je revolucionarni pripomoček  vas bo očaral že ob prvi uporabi.  Spin Mop 360° je izedno preprost za uporabo,vsestranski, saj doseže prav vsak kot ali polico na viseči omarici, predvsem pa higijeničen.

28,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
UP-613

Spin Mop pripomoček za mokro in suho čiščenje tal 360°

Čistilni sistem mop 360° Spin Mop je revolucionarni pripomoček  vas bo očaral že ob prvi uporabi.  Spin Mop 360° je izredno preprost za uporabo,vsestranski, saj doseže prav vsak kot ali polico na viseči omarici, predvsem pa higijeničen.

Lastnosti:

Glava je narejena iz super vpojnega materiala

Spin Mop glava se vrti za 360° in doseže prav vsak kotiček

S spin Mopom lahko čistite prah in pomivate tla, saj je primeren za suho in mokro čiščenje

Spin Mop ima inovativen sistem kateri deluje po principu rotirajoče glave in držala

Brisalec močo čistilni sistem za domačo uporabo je izredno dobrodošel pripomoček za vsak dom. Čiščenje z spin mopom je izredno enostavno saj ima rotacijsko glavo in držalo tako da lahko dosežete še tako skrit kotiček. Spin mop lahko prav tako uporabljate namesto metlo, s suhim mopom enostavno pometete prašne površine in tako bodo tla čista le v nekaj minutah na enostaven način.

Spin mop je izredno poznan po svoji učinkovitosti proti mokrim in izredno umazanim tlom, če imate na tleh kakšen res trdovraten madež ga očistite z vlažno spin mop glavo in dosegli boste boljši rezultat kot ste predvidevali. Glava  iz 100% mikro vlaken je v osnovi zasnovana tako da je material izredno učinkovit do vseh umazanih talnih površin in do madežev.

Spin mop je izredno priporočljiv za čiščenje marmorja, ploščic, laminata, vinilnih talnih oblog, parketa, celo oken in vseh ostalih trdih površin.

Uporaba:  Mop za mokro uporabo enostavno vstavite v vodo z želenim čistilom nato ga prestavite v ožemalnik. Ožemalnik bo sam poskrbel da se bo vrtljiva glava ožela skoraj do suhega, s pomočjo 2600 vrtljajev na minuto boste prišli do idealne vlage v kombinaciji z glavo iz mikro vlaken katera bo na temeljit način očistila vaša tla.

Opis:

Kapacite Vedra je 19 L

Vrtljiva glava iz 100% Mikro Vlaken

Brez pedalke - Glavo samo vstavite v vrtljivo posodo in ožela se bo sama