Blazina iz gela

Blazina za sedenje

Pripomoček za čiščenje pet

Pripomoček za čiščenje pet

Solarni odganjalec krtov - voluharjev - poljske miši.... vel.:S

Coda izdelka: Ven-15848

Odganjalec glodalcev Odganja živali: krte, voluharje, poljske miši in številne druge. Tehnična specifikacija: Prestraši živali, kot so krti, voluharji, poljske miši in zemeljske miši. Ko je repeller vstavljen v tla, oddaja ton s spremenljivo frekvenco 400 - 1000 Hz. Glodalci se na napravo ne morejo navaditi. Vsakokrat različni ton se odda vsakih 30 sekund. Zvok spremljajo vibracije znotraj palice, ki krepijo učinkovitost naprave. Naprava je brez vzdrževanja, brezžična, odporna na spreminjajoče se vremenske razmere in vodo. Ne škoduje hišnim ljubljenčkom ali ljudem. Zelo enostavno čiščenje. Takojšnja namestitev, deluje na baterije - baterije se polnijo podnevi zahvaljujoč sončnim kolektorjem. Obseg do: 1000 m2. Uporaba repellerja je odvisna od vrste tal.
17,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Ven-15848

Ultrazvočna obramba živali na sončno energijo: Odganjalnik molov preprečuje madeže in voluharje z vašega vrta. Naprava oddaja vibracije v tla, ki motijo ​​živali in iščejo bolj udobno mesto. Popolnoma neškodljiv za ljudi in živali!

Vodoodporen in vremensko odporen IP65: Edinstveno tesnilo in oblika omogočata, da napravo pritrdite kjer koli. Ta zunanji odganjalec živali deluje podnevi in ​​ponoči, 24 ur na dan. Idealno za zunanje površine, kot so vrtovi, ladjedelnice, terase, garaže, dovozne poti, terase, kmetije, ribniki, pa tudi podstrešja itd. Idealno za zaščito vaše nepremičnine!

Učinkovito polnjenje s soncem: Poganja jo sončna celica, ni potrebe po dodatnih baterijah. Naprava bo samodejno zbirala sončno energijo podnevi 24 ur na dan, da bo lahko ponoči še naprej delovala, kar pomeni, da so vaši prostori nedostopni za vse te neželene obiskovalce.

Široko učinkovito delovno območje: Naprava deluje v kvadratnem vzorcu, s polmerom približno 15 do 20m in pokriva do 1000 kvadratnih metrov. Za najboljši možni rezultat priporočamo namestitev več  naprav

Priporočila in obseg dobave: 1 x Solar Mole Repellant. Prvič morate približno 10 minut stati na soncu, podnevi absorbirate sončno svetlobo in nato dela ponoči. Zvočni signal + ultrazvok 2-3 sekunde in 30 sekund premor pred nadaljevanjem.