Organizator z 24 predalčki

Organizator z 24 predalčki za spodnje perilo, nogavice, kravato, nedrček...

Neoprenski pas

Neoprenski korzet pas za hujšanje - steznik (Korsett)

Solarni odganjalec krtov-voluharjev-miši....

Coda izdelka: Ven-15082

Odganjalec krtov in glodalcev velik 46 cm.Prestraši živali: KRTE, voluharje, poljske miši, zemeljske veverice, zemeljske veverice in mnoge druge.Tehnična specifikacija: Prestraši živali, kot so krti, voluharji, poljske miši, zemeljske veverice itd,,,. Ko je odganjalec-repeller vstavljen v tla, oddaja ton s spremenljivo frekvenco 400 - 1000 HzGlodalci se na napravo ne morejo navaditi. Zvok se odda vsakih 30 sekund. Zvok spremljajo vibracije v palici, ki povečajo učinkovitost naprave. Naprava je brez vzdrževanja, brezžična, odporna na spreminjajoče se vremenske razmere in vodo. Ne škodi hišnim ljubljenčkom ali ljudem. Zelo enostavno čiščenje, hitra namestitev, akumulator - baterije se polnijo podnevi zahvaljujoč sončnim kolektorjem. Razpon do: 1000 m2. Doseg odganjalca-repelerja je odvisen od vrste tal. Suha, peščena tla dušijo zvočne valove in zavarovano območje je lahko manjše.
Vrtni solarni odganjalec krtov in glodalcev je naprava, ki s pomočjo visoko frekvenčnega zvoka odganja glodalce (krte, voluharje, miši ipd.). Vrtni odganjalec krtov deluje na sončne celice in za delovanje ne potrebuje baterij ali električnega napajanja.

14,20 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
Ven-15082

Ni na zalogi

VRTNI SOLARNI ODGANJALEC GLODALCEV

Solarni odganjalec krtov, voluharjev, miši  je odlična rešitev za vaš vrt ali pa zelenico. Solarni odganjalec je popolna naprava za vaš vrt je popolnoma brezžična, saj ne potrebuje nobenega električnega priključka ali pa baterij, solarni odganjalec ima vgrajeno solarno baterijo in deluje na sončno energijo in ni potrebe po zamenjavi baterij. Solarni odganjalec enostavno postavite na želeno mesto v zelenici in vaši nepovabljeni gosti se bodo umaknili z vašega vrta ali zelenice. Zvok, ki ga oddaja solarni odganjalec krtov, voluharjev, miši  ima frekvenco, ki se spreminja in deluje v območju od 400 do 1000 Hz, to je zelo pomembno saj se v nasprotnem primeru živali lahko navadijo na eno frekvenco. Solarni odganjalec krtov deluje 24 ur na dan, vsakih 30 sekund oddaja zvok, ki v zemlji povzroči tresljaje ki je za živali zelo moteč. Solarni odganjalec krtov med drugim odganja tudi voluharje, miši, kače,itd… Ta zvok ni nevaren in moteč za ljudi in hišne ljubljenčke. Solarni odganjalec krtov in voluharjev deluje na območju do 1000 m2, prvi učinki pa so vidni že po parih dnevih.Solarni odganjalec krtov odlično deluje na vlažnih, zbitih in glinenih tleh, suha in peščena tla lahko zmanjšajo učinek.Solarni odganjalec krtov je odporen na različne vremenske vplive.

Informacije o izdelku:
  • Področje uporabe: zunaj
  • Barva: zelena
  • Material: aluminij
  • Območje delovanja: 1000 m2
  • Napajanje: energijska sončna celica ali dolgo delujoča Ni-Cad celica, ki se polni s pomočjo solarne celice
  • Premer: 15 cm
  • Višina: 46 cm
  • Masa: 0,420 g
Vrtni solarni odganjalec krtov in glodalcev s pomočjo visoko frekvenčnega zvoka odganja glodalce (krte, voluharje, miši,ipd.). Vrtni odganjalec krtov deluje na sončne celice in za delovanje ne potrebuje baterij ali električnega napajanja.
S pomočjo ultrazvočnih vibracij vrtni solarni odganjalec glodalcev prizadane občutljiv sluh podzemnih glodalcev z zelo učinkovitim preventivnim efektom. Ultrazvočne vibracije prevarajo glodavce, da se le-ti počutijo ogroženi in zapustijo območje na katerem naprava deluje. Naprava vrtni solarni odganjalec krtov, voluharjev in drugih glodalcev oddaja ultrazvok vsakih 30 sekund in učnikovito deluje na 1000 m2 površine.
Vrtni solarni odganjalec glodalcev deluje v vseh smereh. Med delovanjem ne sme biti v bližini nobene ovire, ki bi ublažila delovanje naprave. Za zagotavljanje najboljšega delovanja priporočamo uporabo naprav na vsakih 30 metrov na območjih z veliko glodavci.