Čudežni Predpražnik (AS-CSM01)

Čudežni Predpražnik (AS-CSM01)

Antibakterijski kuhinjski noži Royalty Line + darilo modri

Kuhinjski noži z antibakterijsko prevleko 5/1 + lupilec - modri (RL-BLU5-W)

Set Nožev iz nerjavečega jekla z anti-bakterijsko prevleko - vijolični 5 delni RL-PRP5C

Ne glede na želje in prepričanja posameznikov, je vredno omeniti nekaj  prednosti Royalty Line Nožev - Prevlečenih-obloženih z anti-bakterijsko prevleko.

-So odporni na kisline in olja
-Ne navzamejo se vonjav
-Na hrano ne prenašajo metalnih ionov
-So preprosti za vzdrževanje
-Lahki in ostri.

22,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
RL-PRP5C

5 Delni set+darilo:Keramični lupilec -Kuhinjski noži Royalty Line Switzerland  so iz najkvalitetnejšega 18/10 nerjavečega karbonskega jekla , nabrušenega do popolne ostrine in prevlečeni s posebno keramično antibakterijsko prevleko ki je razvita iz cirkonijevega oksida in ima skoraj tako trdoto kot diamanti, zato ti noži veljajo za izjemno vzdržljive in ostanejo ostri več let. Čeprav so namenjeni tudi zahtevnejši uporabi v kuhinji, so lahki, kar je le ena izmed njihovih prednosti. Sestavni delantibakterijskega noža je tudi ergonomsko oblikovan ročajza optimalen priti zdrsni oprijem ki je izdelan iz ekstra trdne plastikeSoftouch gume in vročinsko odpornega silikonaPoleg tega ne rjavijo in ne prenašajo vonjev s hrane na hrano. Ker naj bi zagotavljali ohranjanje svežine hrane, so večinoma uporabljeni kot noži za sadje in zelenjavo,meso,ind…, čeprav so primerni za skoraj vsakršno rezanje. 

 

Posebnost Royalty Line Switzerland  Pet delnega kompleta nožev je tudi sikirca za sekanje ( razkosevanje) ter keramični lupilec - oz. keramičen rezalnik za sadje in zelenjavo. Vsak nož v kompletu je primeren za različna opravila, tako, da je taleSet nožev nujen v vsaki kuhinji. Prejmete kar 4x nože , 1x mesarsko sekiro, 1x lupilc-rezalnik V lični embalaži na magnetno zapiranje prejmete kar; 6 delni set kuhinjskih nožev 

 

Komplet vsebuje 4 nože 1 sekirico in 1 keramični lupilec:
1 x Sekirica za sekanje mesa in zelenjave- skupna dolžina 31 cm - dolžina rezila 17 cm - debelina sekire 1,8mm
1 x Kuhinjski-Kuharski nož - skupna dolžina 33 cm - dolžina rezila 19cm - debelina noža 1,8mm
1 x Nož za rezanje kruha - skupna dolžina 33 cm - dolžina rezila 20 cm - debelina noža 1,8mm
1 x Nož za zelenjavo in sadje - skupna dolžina 24 cm - dolžina rezila 12,5 cm - debelina noža 1,8mm
1 x Večnamenski nož - skupna dolžina 20 cm - dolžina rezila 9 cm - debelina noža 1,2mm
1 x Lupilec za sadje in zelenjavo - dolžina 15 cm - dolžina rezila 4,5 cm

 

P.S.: Kuhinjski noži  iz kvalitetnega Karbonskega Nerjavečega Jekla 18/10 inox , nabrušenega do popolne ostrine in prevlečeni s posebno keramično antibakterijsko prevleko, ki poskrbi, da se hrana ne prijemlje na nož. S tem poskrbimo, da pri uporabi nožev za rezanje različnih živil ne prihaja do mešanja okusov in ne prihaja do prenašanja škodljivihmikroorganizmov.