keksomat za kekse

Keksomat - Aparat za izdelavo keksov

Blazina za podporo vratu in glave

Napihiljiva potovalna blazina (V-2971)

Magnetno držalo za nože 48,3 cm dolžina (VEN-MKH48)

Magnetno držalo za nože

Imate doma veliko nožev, ki so neurejeno zmetani v predale? Potem potrebujete magnetno držalo za nože, ki se montira na steno in naredi nože dostopne ter lepo urejeno pospravljene!

V tej ponudbi vam predtsvaljamo še daljše magnetno držalo za kuhinjske pripomočke ali orodje!

11,20 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
ven-mkh48

Magnetno držalo za kuhinjske pripomočke ali orodje v tej ponudbi še 1 x daljše torej na 48,3 cm dolgo magnetno držalo boste lahko pritrdili veliko več kuhinjskih pripomočkov in orodja. Magnetno držalo je nujen pripomoček v vašem domu, saj vam bo pomgalo željen pripomoček popsraviti na vidno mesto, tako da ga ob danem trenutku ne boste iskali po vseh razmetanih predalih ali omarah za orodje.

Magnetno držalo je enostavno za uporabo saj ga v pičlih dveh korakih pritrdite na željeno mesto in tam bo ostal vse dokler ga boste potrebovali.

Naj bodo kuhinjski pripomočki in orodje na lepem vidnem mestu in ne v razmetanih predalih kjer porabimo ogromno časa za iskanje željenega pripomočka.

Nova verzija magnetnega držala je dolga 48,3 cm

Noži praviloma ne bi smeli biti shranjeni v kuhinjskem predalu, saj tako izgubljajo svojo ostrino, ko se rezila drgnejo eno ob drugo. Noži bi morali biti posamezno shranjeni tako, da se rezila ne dotikajo drugih rezil!

Na tem magnetnem držalu so noži ločeno shranjeni in ne pride do drsenja rezil. Tako bodo vaši noži dlje časa ostali ostri, hkrati pa bodo vedno pri roki, saj je stojalo montirano na steno in nož samo pograbite s stene, ko ga potrebujete.

Nosilec se na steno privije z dvema vijakoma (priložena v kompletu).

Mere:
- dolžina: 48,3 cm
- širina: 4,5 cm
- dolžina magnetnega traku: 40,6 cm