Silikonska podlaga za peko

Silikonska podlaga za peko (HWR-0549)

Predvajalnik glasbe s svetlobnimi efekti

Predvajalnik glasbe z LED svetlobnimi efekti (RK-025A)

Magnetna zavesa proti mrčesu z 18 magneti dolžina 210 cm (MM-011124)

Ste naveličani mrčesa, ki vam prihaja v vašo hišo ali avtodom? Rešitev je magnetna zavesa proti mrčesu, ki se enostavno namesti na okvir vrat. Mrčesu preprečuje da vstopijo, vam pa je prehod enostavno omogočen, ker je zavesa razdeljena, zapira pa se z magneti!

Magneti se poljubno prestavljajo, tako da si lahko sami uredite razporeditev zapiranja!

MAGNETNA ZAVESA IMA 18 MAGNETOV - DOLŽINA JE 210cm

V ČRNI IN RUMENI BARVI.

7,25 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
MM-011124

Ste naveličani mrčesa, ki vam prihaja v vašo hišo ali avtodom? Rešitev je magnetna zavesa proti mrčesu z 18magneti, ki se enostavno namesti na okvir vrat. Mrčesu preprečuje da vstopijo, vam pa je prehod enostavno omogočen, ker je zavesa razdeljena, zapira pa se z 18-imi magneti!

Nič ni hujšega kot muha, ki vas zmoti pri kosilu, ker imate odprta vrata balkona ali terase! Z magnetno zaveso proti mrčesu je to stvar preteklosti. Zavesa je stkana iz močnih niti v mrežo, ki je dovolj majhna, da skozi ne more noben mrčes, niti mušice, hkrati pa zagotavlja nemoten pretok zraka, da bo vaš dom dobro prezračen.

Zavesa je razdeljena na dve polovici, vsaka polovica se enostavno pritrdi na okvir vrat. V sredini so nameščeni magneti, ki zaprejo zaveso, da preprečuje prehodu mrčesa, vam pa omogoča enostavno prehajanje, saj se magneti razprejo, in samodejno spnejo za vami. Zaveso pritrdite na okvir vrat s samolepilnimi ježki.

Slika je simbolična!  Magnetna zavesa ima 18 magnetov - Dolžina je 210cm

Magneti se poljubno prestavljajo, tako da si lahko sami uredite razporeditev zapiranja!

Dimenzije ene zavese so210 x 50cm, obe zavesi skupaj pokrijeta vrata velika 210cm x 100cm. Seveda pa lahko zavese prilagodite na velikost vaših vrat tako, da enostavno odrežete odvečni del zavese.

Na voljo v črni barvi!

Specifikacije:
- 2 zavesi z  18 magneti
- velikost 1 zavese: 210x 50 cm (obe zavesi skupaj pokrijeta vrata velika 210cm x 100cm - spodnjih par centimetrov vrat ostane odprtih, za še boljše zračenje)
- barva: črna 

Magneti se poljubno prestavljajo, tako da si lahko sami uredite razporeditev zapiranja!

5907451306154