Mišični stimulator za oblikovanje trebušnih mišic

Mišični stimulator za oblikovanje trebušnih mišic

Bambus blazina za sedenje

BAMBUS-ova blazina za sedenje

LED svetilka s senzorjem gibanja (JB-6468)

Koda artikla: JB-6468

14,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
JB-6468

Izboljšana verzija ANGEL LED svetilke.

Osvetlite vašo verando, hodnik ali temno stopnišče popolnoma brez kablov! Brezžična LED svetilka, ki se vklaplja na gibanjein in noč/temo je idealna za vse temne prostore v hiši ali njeni okolici!

Brezžična LED svetilka, ki se avtomatsko vklopi in močno zasveti, ko zazna gibanje v okolici. Snop svetlobe lahko usmerjate poljubno, saj je povsem nastavljiva: vrti se za 360°.

Osvetlite si temno stopnišče v vašo klet, temen kot v garaži, verando pred vhodom, temen hodnik ali karkoli drugega, kjer vam svetloba dela težave.

Nastavljiva LED svetilka s senzorjem gibanja deluje na 4 AA baterije (niso priložene), tako da je montaža in uporaba neverjetno enostavna! V kompletu je priložen obojestranska lepilna podloga, s katero lahko lučko prilepite na katerokoli ravno površino. Priloženi so tudi trije vijaki, če želite lučko priviti v steno.

LED lučke imajo daljšo življenjsko dobo, kot navadne žarnice, tako da vam bodo služile dlje, hkrati pa porabijo manj energije!

Kako deluje?

Delovanje omogočajo baterije, vklop lučke pa omogoča senzor gibanja, ki je nameščen točno pod svetilko. Senzor zaznava gibanje v okolici znotraj 90°! Domet senzorja pa je 3 metre! Ob vklopu lučka sveti 30 sekund in se nato avtomatsko izklopi, v kolikor senzor več ne zaznava gibanja v okolici.

Lastnosti:
- Osvetlitev 460 lumnov z LED svetlobo COB
- odporna na vremenske vplive
- notranja ali zunanja uporaba
- domet delovanja senzorja: 3m
- obračanje 360°
- nastavljanje naklona 180°
- čas delovanja po enem vklopu: 30 sekund
- montaža brez kablov
- delovanje: 4 x AA baterije (niso priložene)
- Delovanje baterije do 100.000 ur