Strižnik za moške - mikro strižnik za celo telo (AS-MS01)

Strižnik za moške - mikro strižnik za celo telo (AS-MS01)

Gel hudičev krempelj 500ml

Gel hudičev krempelj 500ml - Teufelskralle Gel Naturhof (C-5719)

Konjski gel Original Naturhof - 500ml Pferde-Gel (C-5720)

koda izdelka: C-5720

Poživljajoč in osvežujoč konjski gel Naturhof. Zaradi lastnosti konjskega gela je najbolj priljubljeno mazilo za poživljanje utrujenega in napetega telesa.

7,47 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
C-5720

Konjski gel je eno najbolj priljubljenih mazil na svetu! Uporabljajo ga športniki pred in po telesni vadbi. Še posebej je primeren za športnike.Blagodejni učinki so glavni razlog za priljubljenost tega gela.

Učinkovito delovanje pomeni sproščeno in razbremenjeno telo po telesnih naporih, športnih aktivnostih in delovnih naporih.

Je odlično masažno sredstvo – s hlajenjem pripomore k hitrejši in bolj učinkoviti masaži!

Količina: 500 ml

Uporaba:
Večkrat dnevno oz. po potrebi. Kremo nanesite na kožo in z nežno krožno masažo vtrite. Kreme ne nanašajte na odprte rane ali sluznico. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo! Ni za otroke!

Sestavine:
Aqua, Alcohol Denat., Peg-hydrogenated castor-oil, ethoxydigycol, propilene glycol, carbomer, C12-15 pareth-12, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, pinus mugo var. Pumilio oil, camphor, sodium hydroxide, disodium edta, menthol, parfum, limonene, coumarin, cinnamal, linalool, cinnamyl alcohol, C.I. 19140, C.I. 42090

Proizvajalec:Stolz Gmbh.