svizec

Svizec krema 250ml - Murmeltier Creme (C-6704)

Vom Pullach Hof  Schnecken creme 150ml

Krema iz polžje sline-Polžja krema – Gubice na obrazu Schneckencreme (C-5168)

Bela Tigrova Mast 18,4g WILD TIGER (C-01122)

Tigrova mast je eno izmed najbolj znanih mazil iz Kitajske. Bela Tigrova mast-balzam je vsestransko mazilo, ki ne vsebuje kemikalij. Tigrova mast je iz 100% naravnih zelišč in eteričnih olj. Obstajajo različne vrste masti-tigra, različnih proizvajalcev in blagovnih znamk, različnih barv in namenov.

5,50 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
C-01122

Ni na zalogi

Sestavine Tigrove masti, ki naj bi vsebovala tudi Tigrovo kost, so dolgo let ostajale skrbno čuvana skrivnost Kitajskih zeliščarjev. Da je recept preživel in da je tigrova mast postala širše uporabljana, je zaslužen kitajski zeliščar Aw Chu Kin. Danes je tigrova mast sestavljena zgolj iz zelišč, ki ne vsebujejo kemikalij in živalskih sestavin. Še vedno pa je enako učinkovita kot pred tisočletji. Kitajski zeliščar Aw Chu Kin, je študiral različne vrste, za najboljše zdravljenje svojih bolnikov. V postopku, je odkril, da z mešanjem različnih aktivnih sestavin zelišč , kot so kafra, nageljnove žbice(klinčki) in mentola, dobimo učinkovito mazilo. Aw Chu Kin je imel dva sinova, ki sta kmalu opazila ogromen potencial te masti. Črke imen sinov je združil. Njihovo ime je sedaj Haw, katerih prevod je v druge jezike pomenilo Tigra.

Simbol TIGER je sinonim za moč in vitalnost vzhodu, in tako je postal prvi mednarodno prepoznano podpisano mazilo-mast. Skupaj sta dva brata začela širiti proizvodnjo in prodajo TIGER masti-balzama po vsem svetu. Danes tigrovo mast-mazilo je ena od vodilnih aktualnih analgetikov, z večino proizvodov, ki izvirajo iz Singapura. Balzam, s svojo edinstveno formulo kafra, mentol, cajuput olje in olje nageljnovih žbic, ponuja pomirjevalno, ki deluje na mišice.

Belo tiger mazilo-mast-balzam je zelo učinkovit za glavobol, zamašen nos, srbenje, pike žuželk... Nežno vtirajte balzam-mast s krožnimi gibi (rahlo masažo) na boleča mesta in bo poseben pozitiven občutek. Balzam ima sposobnost, da zagotovi tako topli in hladni občutek.
Beli Tiger balzam-mast,je brezbarvno mazilo in bolj priljubljena med potrošniki ženskega spola.