Kostanjev gel z listi rdeče vinske trte 250ml (C-1302)

Kostanjev gel z listi rdeče vinske trte 250ml (C-1302)

vložki za čevlje iz spominske pene

Vložek za čevlje iz spominske pene (VEV-133)

Fix It Pro - Odstranjevalec prask (VEN-0122)

Praska izgine že v treh preprostih korakih!

Fix It! Pro

6,50 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
VEN-0122

Ni na zalogi

Predstavljajte si odstranjevalec prask za vaše vozilo, kateri ne le da prekrije praske, temveč jih zapolni, tako da se praske tudi po večkratnem pranju ne pojavijo več!

Ne zapravljajte denarja za draga popravila laka na vašem avtomobilu, sedaj lahko sami hitro in učinkovito, predvsem pa poceni popravite praske na vašem vozilu, čolnu, motornem kolesu, itd!

- Ni strupen
- Trajen
- Vodoodporen
- Brez vonja
- Za vse barvne podlage

Pretresite Fix it! Pro (pri nameščenem pokrovu)

Nanesite Fix it! Pro na ločene površine. Z konico navzdol, pritisnite in izpustite tubo da po konici priteče zmes. Nanesite vzdolž po praski, dokler praska ni popolnoma zapolnjena. Sveže naneseno zmes zaščitite pred neposrednim soncem! Zmes lahko iztiskate do 50x!

Nanašajte Fix it! Pro vzdolž in po predhodno očiščeni praski. Deluje hitro. Ne nanašati Fix it! Pro neposredno na soncu in pri manj kot 12ᵒC.

Višek nanesene zmesi obrišite z vlažno papirnato krpo. Sveže zapolnjeno prasko pustite sušiti do 48 ur (lahko se osuši prej 1-48ur, glede na zunanjo temperaturo). Pri globljih praskah je potrebno korake od 1-4 ponoviti.

ZELO POMEMBNO:
Fix it! Pro trdi na soncu, zato zmeraj po uporabi namestite pokrov, da se konica ne izsuši. Nanašajte Fix it! Pro pri temperaturi nad 12ᵒC. Nanašajte Fix it! Pro na poškodovane dele.

OPOZORILO: VARNO HRANITI PRED OTROCI
NASVETI PRVE POMOČI:
STIK Z OČMI: 15 min spirajte z vodo
STIK Z KOŽO: sperite z vodo
VDIHOVANJE: odmaknite se na stran in vdihujte svež zrak
V STIKU Z USTI: spirajte usta z vodo