Dostava in plačilo

CENE

Vse cene izdelkov objavljene na www.vendo.si so cene brez DDV in veljajo, v kolikor ni drugače navedeno za 1 kom. Cene vseh izdelkov so prikazane v EUR. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, zato pri nakupu veljajo cene, ki so objavljene ob oddaji naročila. Prodajalec si pridržuje pravico, da lahko stranki ob nakupu oz. oddaji naročila ponudi dodatne popuste na naročeno blago. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Podatek o strošku morebitne dostave in drugih morebitnih dajatev je kupcu na voljo tudi pri oddaji naročila.

 

PLAČILO

Na spletnem mestu www.vendo.si lahko naročeno blago plačate na naslednje načine:

a) s Plačilom po prevzetju, kupnino poravnate uslužbencu dostavne službe(Pošta Slovenije). Pri naročilu in plačilu po povzetju s strani Pošte Slovenije d.o.o., vam bo poštar, zaračunal strošek odkupnine (plačilo z UPN nalogom z vrstico OCR),  po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.
b) z Avansnim nakazilom na račun podjetja Emptio d.o.o. (na podlagi ponudbe, predračuna, naročila preko interneta)

Pri plačilu naročenega blaga na podlagi predračuna se blago odpošilja po prejetju plačila na TRR podjetja oz. po prejetju potrdila o uspešno izvršenem plačilu, ki ga lahko pošljete na email naslov spletne trgovine vendo.prodaja@gmail.com.

Tarifa za dostavo preko Pošte Slovenije d.o.o. skupaj s stroški pakiranja je enotna za celotno Slovenijo, je neodvisna od teže ali velikosti izdelka in znaša 4,00 €. Podatek o strošku dostave je kupcu na voljo pri oddajanju naročila. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)!

 

POŠILJANJE

Pakete pošiljamo izključno znotraj Slovenije. V tujino paketov ne pošiljamo zaradi prevelikih stroškov pošiljanja.
Packages are shipped only within Slovenia. We do not ship internationally due to high shipping costs.

 

DOSTAVA

Dostava blaga se vrši v najkrajšem možnem času. Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1-2 dni. Naročila sprejeta do 15.00 ure praviloma odpošljemo še isti dan. Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o.,  prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije.
Ob dobavi prejme uporabnik vse dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Seznanjen je z vsemi potrebnimi informacijami glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacijami glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Poštnino za dostavo naročenega blaga, plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki izvaja dostavo blaga na dom.  Veljavni cenik Pošte Slovenije si lahko ogledate  - TUKAJ – 

Osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru na tel. 051/ 228 281. Osebni prevzem se vrši v skladišču na Obrežni ulici 103 v Mariboru.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za naročila nad 40,00€ neto zneska je poštnina brezplačna.

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost. V primeru fizičnih poškodb pošiljke, v primeru da manjka njena vsebina in pošiljka kaže znake odprtja, je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri dostavljalcu (t.j. navadno Pošta Slovenija d.o.o.), ki je dolžan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.
Poškodovano pošiljko v nespremenjenem stanju odnesite na najbližjo pošto in izpolnite reklamacijski zapisnik. Prosimo, da o poškodbi pošiljke obvestite tudi naročniško službo spletne trgovine www.vendo.si .

 

RAČUN IN SPREMNA OBVESTILA

Račun se izda na trajnem mediju, v pisni obliki, z razčlenjenimi stroški, kupcu pa se ta posreduje hkrati z dostavo blaga.

Hkrati kupec prejme še pisno obvestilo o:
•    Pravici do odstopa od pogodbe ter o načinih in pogojih izvrševanja te pravice oziroma obvestilo, kdaj kupec te pravice nima;
•    Naslovu, kamor lahko kupec pošlje svoje ugovore, pripombe, zahtevke, izjave in pohvale;
•    Servisni službi in veljavnih garancijskih pogojih;
•    Pogojih za odpoved pogodbe, kadar gre za pogodbe, ki so sklenjene za nedoločen čas oziroma za čas, ki je daljši od enega leta.