Odstranjevalec nosnih dlačic

Ante odstranjevalec nosnih dlak (718102)

Krema z oljem čajevca 250ml - Teebaum-öl (C-1727)

Krema z oljem čajevca 250ml - Čajevec Teebaum-öl (C-1727)

Chef Basket - Univerzalna košarica za cvrtje in kuhanje (AT-1240)

Chef Basket je novost na tržišču. Chef basket je univerzalna košarica iz linije izdelkov As seen on TV, ki Vam olajša delo v kuhinji. S Chef Basket univerzalno košarico lahko cvrete, kuhate na pari, vrete in več. Po opravljenem delu pa univerzalno košarico enostavno zložite in ne zasede skoraj nič prostora !

As seen on TV chef basket

9,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
AT-1240

Chef Basket je univerzalna košarica in novost na tržišču. Chef Basket Vam olajša pripravo hrane, saj lahko s to univerzalno košarico cvrete, kuhate na pari in več. Univerzalna košarica Chef Basket je primerna za več kuhinjskih opravil, z njo lahko kuhate zelenjavo na pari, lahko pripravljate ocvrt krompir, primerna je za pripravo ribjih jedi,  posebej primerna pa je tudi za pripravo trdo kuhanih jajc. Z univerzalno košarico lahko tudi operete solato, precedite testenine in še in še.

Posebnost univerzalne košarice je njena vsestranska uporabnost, saj je primerna za pripravo vseh vrst jedi. Ko je hrana pripravljena košarico enostavno dvignete iz posode, jo odcedite, pripravljene jedi prelijete na krožnik ali prestavite v drugo posodo, odvisno od tega kaj pripravljate.

Ročke univerzalne košarice so prav tako posebne saj se ne segrevajo in lahko tudi, ko je bila košarica dlje časa na kuhalniku brez težav primete za njih in košarico dvignete iz posode.

Po končanem kuhanju in pripravi hrane pa se univerzalna košarica Chef Basket enostavno zloži in shrani. Tako da poleg vsega naštetega ne zaseda tudi skoraj nič prostora.

 

Specifikacije:

Premer: 23 cm

Material: Visoko vzdržljivo jeklo

Primerna je tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.