Blazina za podporo vratu in glave

Napihiljiva potovalna blazina (V-2971)

Topli vložki za čevlje - univerzalni - Imitacija volne  (V-020145)

Topli vložki za čevlje - univerzalni - Imitacija volne (V-020145)

Anatomsko oblikovan vložek za čevlje - obutev (V-334561)

Rešitev za boljše počutje stopal.

Anatomsko oblikovani vložek za obutev, nudi oporo stopalom in jih razbremenjuje. Vložek za obutev z mehko lateks peno lajša pretisk na določeno mesto. Privoščite si kvaliteten vložek za čevlje.

5,40 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
v-334561

Ni na zalogi

Udobni vložki za čevlje so idealna rešitev. Anatomsko izdelan čeveljni vlozek idealen za nošenje in pravilno držo,  zazbremeni težke stopala posledično noge. Vložek sestavlja  petna blazinica ter blazinica, ki s svojo obliko nudi oporo stopalnemu loku ter tako razbremeni stopala. Mehka lateks pena zagotavlja udobno ležiščein pritisk na določeno mesto. VLOŽEK  za čevlje – obutev, preprečuje nastanek žuljev, otiščancev in nadzoruje vonj. Na spodnji strani je vtisnjen diagram velikosti.

Rešitev za boljše počutje stopal.

Blažilnik za lok stopala pomaga omiliti pritisk na utrujene loke in jih podpira. Štiri smerna raztegljiva tkanina z ultra svežim materialom Silpure pomaga preprečuje nastanek žuljev in nadzoruje vonj. Sedem velikosti popravi položaj loka, kar omogoča boljše prilagajanje in udobje. Na razpolago je v celotni dolžini ali ¾ dolžine. Celotna dolžina omogoča udobje od pete do palca, ¾ dolžine pa dodaten prostor za prste.

Udobni vložki za čevlje so idealna rešitev. Anatomsko izdelan čeveljni vlozek idealen za nošenje in pravilno držo in zazbremeni težke stopala posledično noge. Vložek sestavlja  petna blazinica ter blazinica, ki s svojo obliko nudi oporo stopalnemu loku ter tako razbremeni stopala. Mehka lateks pena zagotavlja udobno ležišče. Na spodnji strani je vtisnjen diagram velikosti