KompletMini Lepljivih valjčkov za čiščenje

Lepljiva valjčka za čiščenje dlak in smeti (MB-9208)

Rezalnik nožek in raukoščičevalec

Rezalnik 3 v 1 Tripe Slice (VEN-517070)

Silikonski nedrček NuBra Push Up - Metulj- Inovativni Butterfly (BRA-5431)

Drage dame, sedaj lahko brezskrbno uživate v vsaki še tako ekstravagantni obleki saj je na trg prišel težko pričakovan nedrček v obliki metulja, z zelo obstojnim oprijemom, push-up efektom in zelo lepim videzom.

14,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
BRA-5431

Samostoječi modrček Metulj

Nevidni samostoječi modrček - nedrček metulj je posebno izdelan nedrček v obliki metulja in ga lahko nosite samostojno ali pod obleko. Izredno lepo dizajnersko oblikovan modrček, primeren za vse vrste priložnosti in vse vrste oblek, saj ga lahko nosite kot stilski dodatek pod obleko, kjer je razporek na dekolteju odprt, na pol odprt ali prosojna obleka. Nedrček je izdelan iz koži prijaznih in nežnih materijalov, sprednja - vidna stran je na pogled iz nežno čiste svetleče svile v sredini pa ima vzorček vezalk oziroma trakcev, ki se poljubno zavežejo.

Nedrček je brez naramnic, izredno obstojen in enostaven za namestitev, košarice so razvrščene po številka A, B, C, D tako da ni prsi ki jih metuljček ne bi pokril in s pomočjo push up - efektom prelevil v sansjki dekolte.

Uporabite ga lahko pri popolnoma vseh opravilih ali naporih, modrček metulj nima posebnega izraza, kjer bi izražal točno določen stil in je zaradi oblike ter videza prilagojen vsem okusom. Silikonski samostoječ nedrček mettulj spominja na silikonske nedrčke brez naramnic, vendar so oblikovalci pri metulju postali še bolj drzni in ga oblikovali na še bolj privlačen videz in dodali vezalke oziroma vrvice kar še modrček dodatno popestri. V notarnjem delu nedrčka je poseben gel ki je občutno močnejši od gela in poskrbi še za večjo obstojnost. Oblika krilj metulja, pomagajo da še prsa dodatno povzdigne, tako da je končni rezultat resnično čudovit in zelo pomeben pri izgledu večernih toalet. Nedrček ima podaljšano življensko dobo tako da ne rabite skrbet da bo po nekaj uporabah odpovedal. Zaradi notranjsoti iz posebnega gela ga boste lahko uporabljali na zelo obstojen način z zelo dolgo življenkso dobo. Sam nedrček je izredno lahek, tako da boste pozabili da ga imate na sebi, debelina nadrčka je 5 mm in ne daje videza dodatnih blazinic.

Nedrček push-up efekt je izredno prilagodljiv in primeren za vse priložnosti. Prav tako lahko nadanete pod vsako obleko oz., oblačilom tako da ne boste več v dilemi pri izbiri spodnjega perila, oz.,nedrčka. Metulj nedrček je izredno lepe oblike, na voljo v različnih številkah in v dveh različnih barvah, beš in črni barvi. Prav tako ima modrček metulj vse varstvene certificate tako da je za telo primeren in ne oddaja nikakršnih negativnih signalov oziroma snovi. Push up efekt metulja poskrbi za zelo lep dekolte s katerim boste ponosno oblekli še tako ekstravagantno toaleto. Modrček metulj je izredno enostaven za uporabo, zelo obstojen kar je najbolj pomembno in nezahteven pri negi.

Nedrček oz., modrček metulj ima veliko prednosti pred navadnim modrčkom zato smo prepričani da z njim ne boste zgrešili.

- Lepe oblike
- Lahek
- Push up efekt (po želji uporabnice)
- Primeren za vse velikosti (Različne številke)
- Dve različni barv ( Črna in Beš)
- Enostavna nega
- Uporaben pri vseh naporih aktivnosti
- Zelo obstojen
- Lahka namestitev
- Preprosto vzdrževanje
- Še dodatno povečana obstojnost
- Vsi varstveni certificati

Materijal:

-Zunanja tkanina je najlon/spandex
-Notranjost je iz posebnega silikona ki še daje dodatni oprijem
-Barva: Črna, beš
-Velost: A, B, C, D

A = primeren za normalne velikosti modrčka (70A, 70B, 75A, 80A)
B = primeren za normalne velikosti modrčka (70C, 75b, 80B, 85A)
C = primeren za normalne velikosti modrčka (70D, 75 °C, 80 °C,85B)
D = primeren za normalne velikosti modrčka (75D, 80D, 85C, 85d)

ean koda-5907451317808