Brskanje po spletu

Magnetno držalo za telefon (V-5194)

Kapljice iz 111 zelišč

111 Zeliščno olje - Kräuteröl Nr.111 Dr. Sacher s

Termofor z grelno ali hladno funkcijo (VEN-6193)

Termofor BellyWarm v izredno prikupni pralni prevleki je primeren za gretje ali hlajenje telesa.

BellyWarm se zaradi svoje učinkovite vsebine naravnih zrnc, grozdnih pečk se izredno hitro segreje, kot ohladi, najbolj enostavno gretje je v mikrovalni pečici pri 800Wat 2 minuti.

10,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
VEN-6193

V notranjosti se nahaja grelni mošniček iz naravnih zrnc GROZDNE PEČKE  katerega pred vsakim ogrevanjem ali hlajenjem vzamemo ven iz preobleke in ga postavimo v mikrovalno pečico za ogrevanje ali v zamrzovalnik za hlajenje.

V mrzlih zimskih dneh, smo najraje doma ob skodelici toplega čaja morda tudi branja kakšne knjige ali gledanje televizije. Ko telo miruje se tudi ohlaja, zato je izredno prijetno, če si pod stopala damo topel termofor, ki nas bo grel po celem telesu. Stopala so kot glavni prevodnik toplote, zato je še posebej priporočljivo, da le te zmeraj segrejemo ali poskrbimo za primerno toploto.

Termofor Bellywarm se razlikuje od navadnih termoforjev po vsebini,saj vsebuje 100% naravna zrnca iz grozdnih pečk. Je izredno enostaven za uporabo, brez pretakanja vode ali bojazni da bi se kaj odprlo in razlilo.

Pred uporabo Bellywarma zmeraj slečite zgornjo prevlekico tako, da pridete do notranjega mošnička z naravnimi zrnci, tega za gretje postavite za 2 minuti v mikrovalovno pečico nato ga vzamete ven in oblečete nazaj v oblekico. Pred uporabo zmeraj preverite da termofor ni prevroč, da ne pride do neljubih poškodb.

Za zamrzovanje velja podoben postopek, tako da ponovno notranji mošniček vzamete ven iz obleke, ga zaščitite s kakšno vrečko in postavite v zamrzovalnik za 3 ure. Nato ga vzamete ven, oblečete nazaj v obleko in si hladite željeno mesto.


Pri termoforjih, ki se segrevajo v električnih aparatih morate bit posebej pazljivi pri navodilih za uporabo. Tak termofor ima zmeraj svojo zunanjo obleko in notranji mošniček z polnilom, kateri se samostojno segreva brez obleke. Tako morate pred uporabo oziroma segrevanjem zmeraj obleko odstranit in gret samo notranjost termoforja.

Specifikacije termoforja:

-Dolžnia je 30 cm
-Širina je 20 cm
-Teža: 670gr

Vsebina iz naravnih zrn je izredno učinkovita zamnjeva z vodo.

Barve: Zelena, Modra, Roza, Rdeča

Vzdrževanje:

Vzdrževanje termoforja iz naravnih zrnc - Grozdnih Pečk je izredno preprosto, saj se zunanja prevleka lahko sleče in opere pri 30 C . Notranjo polnilo pa ob suhem vremenu lahko prezračimo.

OPOZORILO:

Termofor za gretje ali hlajenje postavljamo v pečico ali zamrzovalnik samostojno, brez ZUNANJE PREOBLEKE, samo notranji mošniček, da ne pride do kakšnih nesreč.