glavnik za vaše kosmatince

Glavnik za pse in mačke (608063)

Pribor za ribe v kovčku 9 delni komplet (VEN-0333)

Pribor za ribe v kovčku 9 delni komplet (VEN-0333)

Strižnik - Ščipalec za nohte s povečevalnim steklom in LED lučko (V-3644)

Edinstven strižnik za nohte s povečevalnim steklom in led osvetljavo.Striženje nohtov še nikoli ni bilo tako enostavno. Edinstven in čisto poseben strižnik-ščipalec je enostaven za uporabo in olajša striženje nohtov. 
 

 

 

8,45 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
V-3644

Urejeni nohti so odraz človekove podobe in celostne urejenosti. Uredite si nohte s pomočjo tega super ščipalca za nohte, s katerim nikoli več ne boste zarezali predaleč v noht, saj ima pritrjeno povečevalno steklo, s katerim boste lažje postrigli svoje nohte!

Lastnosti:
- enostaven za uporabo
- lahek
- priročen in majhen
- pritrjeno povečevalno steklo za lažje striženje

Nega nohtov:
Obraz negujemo z dnevno in nočno kremo, včasih pa še z drugimi negovalnimi sredstvi. Kolikokrat pa namažete roke? Najbolje bi bilo, če bi jih po vsakem umivanju namazali s kremo. Če nimate posebne kreme za roke, lahko uporabite kar tisto za obraz. Krema naj bo vaša redna spremljevalka; izberite takšno, ki se bo hitro vpila v kožo in ne bo posušila mastnih madežev. Tudi roke so izpostavljene UV-žarkom, zato naj krema vsebuje zaščitni faktor, ker se znaki staranja na rokah poznajo hitreje kot na obrazu, ker je tu koža tanjša. Cena kreme ni nujno povezana z njeno kakovostjo. Pri dragih kremah običajno plačate predvsem ime in embalažo, vendar niso pomembno kakovostnejše od cenejših. V naše kategoriji krem, boste tako našli ogromno zdravilnih kremic, gelov in balzamov, katere bodo zaščitile vaše roke!