Product was successfully added to your shopping cart.
02 620 54 34 in 051 228 281 (do 22. ure)
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • posoda royalty line posoda royalty line
  • Črna marmor keramična posoda RL-ES2014M Črna marmor keramična posoda RL-ES2014M

Keramična marmor posoda - 14 delni set Marmor posode Royalty Line Switzerland

Hiter pregled

Koda artikla: RL-ES2014M

Inovativen set posode proizvajalca Royalty Line Switzerland, ki s svojo kvaliteto poskrbi da bo kuhanje od zdaj naprej opravilo, ki se ga boste lotili z veseljem!

Zaloga: Ni na zalogi

149,90 €

Opis izdelka

Ko se srečajo švicarska natančnost, moderna tehnologija in kvalitetni materiali dobimo vrhunski produkt za uporabo v vaši kuhinji. Bio keramična marmor prevleka črne barve pripomore pri zdravem načinu priprave hrane. V tej posodi lahko kuhate povsem brez olja, brez da se hrana prime na površino! Posoda je primerna za kuhanje na vseh kuhalnih površinah, tudi na indukciji!

Bio Keramična - Marmor kuhinjska posoda 14 delni komplet - Royalty Line Switzerland (RL-ES2014M) - Die Casting Ceramic Series. Keramična posoda Royalty Line Swiss je narejena na podlagi napredne tehnologije iz posebej zasnovane aluminijaste zlitine in Bio keramične obloge, primerne za zdravo in hitro pripravo hrane.

Zunanjost posode je moderne črne barve, ki se lepo poda v vsako kuhinjo!

Keramična/Marmor kuhinjska posoda Royalty Line Switzerland je lahka in v primerjavi s kovinskimi posodami ne rjavi ter je odporna na korozijo in prenese izjemno visoke temperature. Bio Keramična-Marmor ECL obloga je posebna NON-STICK prevleka, na katero se hrana ne prime, tako, da lahko hrano pripravljate brez olja kar v lastnem soku. Keramika pa poskrbi tudi za enostavno in hitro čiščenje po uporabi.

Posoda z marmornim premazom proti prijemanju vas bo navdušila s svojo praktičnostjo in izjemnimi lastnostmi, zaradi česar bo priprava hrane hitra, enostavna in z manj maščobami. Najsodobnejša keramična posoda Royalty Line za odlično pripravo zdravih obrokov za vso družino. Švicarska napredna tehnologija in čudovit moderen dizajn!

Prednosti uporabe Marmor-Keramika posode- (Cookware) Switzerland Royalty Line:
- Kuhanje z minimalno količino olja ali maščobe
- Hrana zadrži minerale in vitamine
- Zaradi čudovitega modnega dizajna lahko hrano postrežete kar v loncu.
- Zelo dobro prenaša toplotne šoke.
- Izjemno odporna na visoke temperature.
- Hrana se ne oprijema kuhalne površine.
- Uporabljate jo lahko na steklokeramičnih kuhalnih površinah, plinu, na klasičnih štedilnikih in INDUKCIJSKIH PLOŠČAH
- Hitra in zdrava priprava slastne hrane
- Zelo enostaven za čiščenje.
- Zmanjša porabo energije.
- Iz naravi prijaznih materialov.
- Za hrustljav in sočen okus hrane.
- Omogoča krajši čas kuhe.

Komplet marmorno prevlečene posode Royalty Line je edinstven komplet, ki bo zaradi moderne in elegantne oblike polepšal Vašo kuhinjo, prav tako pa Vam bo olajšal in zmanjšal čas priprave hrane. Kvalitetni 14 delni komplet Royalty Line bo zadostil Vsem potrebam, ki jih imate v Vaši kuhinji, saj lahko z njim kuhate, cvrete, pečete, dušite,... Kar pa je najbolj pomembno, da vam bo služil vrsto let.

Posoda iz naše ponudbe je posebej primerna za gurmane in vse tiste, ki imate radi prikladno in lepo okrašeno mizo! Da zapolni vrzel v vaši kuhinji in nadomesti manjkajočo posodo ter vam olajša vsakodnevno kuhanje!Marmorna posoda je narejena na podlagi napredne tehnologije iz posebej zasnovane aluminijaste zlitine in ECL keramično marmorne obloge, primerne za zdravo in hitro pripravo hrane.

Najsodobnejša posoda z marmor prevleko Royalty Line Switzerland je narejena iz naravi in zdravju prijaznih materialov. Z njo boste privarčevali na času, potrebnem za pripravo hrane, in porabljeni energiji. V prvi vrsti pa boste poskrbeli za vaše zdravje! Za pripravo okusne, hrustljave in zdrave jedi boste potrebovali manjše količine maščob kot običajno. Uporabo maščob pri kuhanju lahko tako rekoč povsem opustite! Keramična prevleka namreč omogoča kuhanje v lastnem, naravnem soku zelenjave, mesa, rib … Tako so jedi zmeraj sočne in okusne, tudi če ne dodamo kopice začimb.Marmor posoda je posebej primerna za pripravo hrane v lastnem soku. Posoda je primerna za vse kuhalne površine, od električnih, plinskih ter tudi za steklokeramične in indukcijskih plošč.

Kako kuhati z manj maščob?

Ko kuhamo doma, moramo biti pazljivi na kakovost uporabljenih sestavin, med drugim tudi maščob. Te namreč predstavljajo ogromen vnos kalorij, saj z le žlico olja zaužijemo tudi več kot 100 kalorij. Kako torej kuhati z manj maščob in tako poskrbeti za svoje zdravje in linijo?

Držite se recepta!
Če sledite receptu za zdravo hrano, se držite mer v receptu. To pomeni, da maščob ne odmerjate 'na oko', ampak pri tem uporabite žlice, skodelice ali tehtnico.

Uporabite keramično marmorne posode!
Kuhanje v kakovostnih posodah s keramično prevleko Royalty Line, ki prepreči prijemanje hrane in ni toksična, kot teflon, zahteva mnogo manj maščob. V običajnih posodah z maščobo preprečimo prijemanje hrane na površino posode in s tem žganje, medtem ko do tega pri uporabi keramičnih ponev ne prihaja.

Uporabite sprej!
Maščobo, namesto da bi jo v posodo nalili, po njej razpršite. Tako se bo enakomerno razporedila, porabili pa jo boste občutno manj in z več občutka.

Poparite zelenjavo!
Zelenjavo, ki se stežka popraži, na primer brokoli in cvetačo, pred praženjem skuhajte na pari. Tako boste z le kančkom olja hitro zaključili svojo jed.

Uporabite vodo!
Pri praženju zelenjave, ki je porozna in vsrka veliko maščobe, uporabite še kanček vode, ki se pomeša z oljem.

Pecite v pečici!
Pečenje v pečici pomeni uporabo manj maščob, hrana zadrži več lastnih sokov, okusa, vitaminov in mineralov! S to posodo je sedaj to mogoče, saj so ročaji odporni na vročino in lahko posodo brez skrbi postavite v pečico. Daljši ročaj je odstranljiv in se prav tako lahko postavi v pečico. Da se ne boste opekli, pa so priloženi 4 silikonski ročaji, ki jih namestite čez ročaje na posodi.

S to moderno posodo je pečenje v pečici še enostavneje, kot je bilo odslej. Posoda v kateri ste kuhali do sedaj ni bila primerna za pečenje v pečici, bodisi zaradi bakelitnih ročajev ali drugih dodatkov, ki se pod vročino pečice stopijo in posoda ne bi bila več uporabna. Royalty Line posoda je primerna za peko v pečici! Ročaji so iz litega aluminija, kar pomeni, da se sicer segrejejo, z njimi pa se ne bo zgodilo prav nič drugega! Ostali bodo takšni kot morajo biti, vaša jed pa bo popolno pečena v pečici. Tudi nizke ponve kompleta lahko postavite v pečico – enostavno odvijte ročaj in ponev je pripravljena, da jo postavite v vročo pečico in v njej pečete svoje najljubše jedi.

Edino kar je potrebno paziti, ko tako pripravljate jedi je toplota – ročaji se segrejejo in s posodo je potrebno ravnati previdno, da se ne opečete! Poskrbljeno pa je tudi za to - v kompletu prejmete 4 silikonske nastavke, ki jih manestite na ročaje, ko je peka v pečici končana.

Keramično/Marmorna posoda je posebno kvalitetne izdelave ter 4 plastna, kar pomeni:
- da je sestavljena iz 2 notranjih plasti iz ECL keramike, na katero se hrana ne prime
- vmesne plasti iz aluminijaste zlitine, ki poskrbi za enakomerno razporeditev in dobro ohranjanje toplote
- ter posebne toplotno odporne zunanje plasti

Komplet vsebuje:

-Posoda za pečenje ø 24 x 6,5 cm
-Posoda za pečenje ø 28 x 6,5 cm
-Posoda s steklenim pokrovom ø 28 x 14 cm
-Posoda s steklenim pokrovom ø 24 x 14 cm
-Posoda s steklenim pokrovom ø 20 x 10 cm
-Kozica s steklenim pokrovom ø 16 x 8 cm
-4 kosi Silikonski prijemalke

Ravnanje s posodo:
Ko posodo prejmete, jo je potrebno oprati pred prvo uporabo, saj se na površini posode lahko nahajaj umazanija in druge snovi, ki so kot ostanek proizvodnje posode. Posodo operite v mlačni vodi z malo detergenta, samo z mehko (rumeno) stranjo čistilne gobice, ki ni groba in ne poškoduje finega marmornega nanosa v notranjosti posode.

Impregniranje keramične prevleke:
Da bi posodo uporabljali povsem brez maščobe je potrebno pred uporabo storiti naslednje:
1. Vsako izmed posod postavite na ogenj in vanjo ulijte žlico olja
2. Pustite, da se olje segreje do te mere, da se prične kaditi
3. Posodo odstavite z ognja in s papirnato kuhinjsko brisačo previdno razmažite olje po vsej keramični notranjosti posode. POZOR – to delajte posebej previdno, saj sta tako olje, kot posoda izredno vroča!

S tem postopkom zaprete mikroskopske pore na površini keramične prevleke. To naredi prevleko še bolj odporno na prijemanje hrane in poskrbi, da boste v posodi lahko kuhali brez maščobe!

Navodila za čiščenje:
Najlažje in najhitreje boste posodo očistili takoj, ko se ohladi po kuhanju. Pustite, da se posoda ohladi sama in je ne ohlajajte pod tekočo vodo. V primeru da so v posodi suhi ostanki hrane, jo pred čiščenjem namočite v mlačno vodo.

Posodo očistite v mlačni vodi z malo detergenta. Uporabite mehko stran čistilne gobice, ki ne bo naredila prask na keramični površini.

Po navadi je takšno čiščenje dovolj, seveda pa lahko posodo operete tudi v pomivalnem stroju. Za daljšo življenjsko dobo svetujemo, da posodo operete na roke.

Značke

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').