Univerzalni ključ 48v1 - več funkcijski ključ -Priročen nastavljiv ključ

Univerzalni ključ 48v1 - več funkcijski ključ -Priročen nastavljiv ključ

Sesalnik Pore Cleaner je tisto, kar potrebuje vsaka ženska

Vakuumska naprava za čiščenje ogrcev - Pore Cleaner

Polnilna akumulatorska Led svetilka

Koda izdelka: TS-56

Namizna LED svetilka osvetljuje temno sobo z mehko in svetlo svetlobo. Izdelek je narejen iz trpežne plastike, zato je zagotovljeno, da bo obstojen več let. V aktivnem načinu bo svetilka delovala približno 10 ur, v varčnem načinu - dvakrat dlje. Izdelek lahko enostavno namestite na mizo - pritrdite na steno ali ga zložite za nošenje - prevoz. Dimenzije ohišja so 18 x 7 x 6 cm. Glavni del je pobarvan v barvi, stilsko dopolnjuje notranjost prostora. Tudi svetilka deluje v dveh predlaganih načinih. Polnjenje mehanizma traja približno deset ur.
12,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
TS-56

Namizna svetilka 32 Led je zelo funkcionalna. Je lahek, kompakten in enostaven za uporabo ter enostaven za uporabo. Na baterijo. Ima različne položaje osvetlitve, lahko izberete katerega koli, ki vam ustreza. Svetilko lahko postavite doma kot namizno svetilko, lahko pa jo vzamete s seboj v garažo, na prostem ali na ribolov in jo uporabite kot luč. Ta model je opremljen z 32 vgrajenimi LED-diodami za oddajanje močne svetlobe.
LED diode, ki oddajajo svetlobo, lahko znatno prihranijo energijo. LED žarnica je 10-krat varčnejša od tradicionalne žarnice z žarilno nitko. LED žarnice zdržijo tudi dlje kot žarnice z žarilno nitko in s povprečno uporabo lahko trajajo do 15 let. Med razvojem svetilk so bili ponovljeni preskusi, da se prepreči, da bi žarnice izgorele. Svetilka je varna za uporabo, ne vsebuje živega srebra ali kakršnih koli snovi, škodljivih za ljudi.

Značilnosti:
Vir svetlobe: 24LED, 2 stopnji svetlosti (močna in šibka svetloba);
Napajalna napetost: 110-240 V - 50/60 Hz
Baterija: 2000mah
Moč svetilke: 2,6 W
Čas delovanja: 20 ur
Čas polnjenja: 10 ur
Polnjenje: kabel
Dimenzije svetilke zložene: 17 x 7 x 6 cm;
Velikost škatle: 19 x 8 x 7 cm
Proizvajalec: Tiross