silikonski pekač peterhof za 9 školjkic

Silikonski pekač za 9 kosov peciva v obliki školjke(PH-12839)

Stainless steel noži iz nerjavečega jekla Royalty Line

Noži iz nerjavečega jekla Royalty Line – 6 delni set več barv(RL-MG5C)

Noži iz nerjavečega jekla Royalty Line – 6 delni set rdeče barve(RL-MG5R)

5 nožev iz nerjavečega jekla, s silikonskim, ergonomično oblikovanim ročajem, na magnetnem stojalu za lažje shranjevanje. Nerjaveče jeklo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ostrino!

59,70 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
RL-MG5R

Dober nož je glavni pripomoček vsakega kuharja ali kuharice, naj bo to mojster v priznani restavraciji ali domači ljubiteljski kuhar. 5 nožev iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, priznanega proizvajalca Royalty Line iz Švice, je odličen dodatek v vašem naboru kuharskih pripomočkov. V kompletu dobite veliki nož za razkosavanje mesa, narezljan nož za kruh, dolgi ozek nož za rezanje pripravljenega mesa, manjši večnamenski nož in mali nož za lupljenje. Popoln set za vsako kuhinjo. V kompletu je tudi zložljivo stojalo v magnetom, za lažje shranjevanje nožev.

Nerjaveče jeklo visoke kakovosti zagotavlja visoko življenjsko dobo nožev Royalty Line in ob enem tudi njihovo ostrino! Ergonomično oblikovani ročaji prevlečeni s kvalitetnim silikonom zagotavljajo idealno lego noža v roki in dober oprijem.  V stojalu je močan magnet, tako da lahko vaše nože po uporabi shranite na stojalo in ne v predal. Tako bodo noži ostali ostri še dlje, saj je znano dejstvo, da se noži hitreje zatopijo, če jih hranimo v predalu, kjer se drgnejo ob druge predmete.

Komplet sestavljajo:

 • Veliki noža za razkosavanje
  Idealen za razkosavanje vseh vrst mesa, za rezanje manjših kosti perutnine. Z njim boste tudi zlahka očistili ribe!
 • Narezljan nož
  Namenjen predvsem za rezanje kruha, z njim pa boste tudi popolno narezali peciva, torte, …
 • Daljši nož za rezanje
  Namenjen rezanju pečenega mesa in ostale pripravljene hrane. S tem nožem boste zlahka enakomerno narezali pečenko!
 • Manjši večnamenski nož
  Z njim narežite zelenjavo, sesekljajte česen ali peteršilj, na drobno narežite sadje za sadno kupo, …
 • Nož za lupljenje
  Z najmanjšim iz seta nožev zlahka olupite sadje ali zelenjavo. Z njim lahko tudi lepo izrezljate sadje za okraševanje, …
 • Stojalo
  Namenjeno shranjevanju vseh nožev. Postavite ga lahko na pult in noži bodo vedno pri roki, takoj ko jih boste potrebovali.