Ergonomski podpornik za vrat vendo

Ergonomski podpornik za vrat

Nočna lučka z glasbo – pikapolonica (LNS-169)

Je vaš malček nemiren pred spanjem? Imate težave z uspavanjem vašega otroka? Prepustite to nočni pikapolonici – z led lučkami, ki na strop projicirajo zvezdice, hkrati pa pikapolonica igra umirjene uspavanke.

13,75 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
LNS-169

Nočna lučka pikapolonica je prva lučka, ki bo vašemu otroku odprla nova obzorja in mu pomagala v lažji spanec. To je idealna rešitev tudi za vse otroke, ki se bojijo teme.

Z nočno lučko pikapolonico boste ustvarili popolno, zvezdnato nočno nebo, na stropu in stenah vsakega prostora. Izbirati je mogoče med tremi pomirjujočimi barvnimi možnostmi - modro, zeleno in rumeno, ki ustvarijo čarobno in mirno okolje, ki je idealna pomoč otrokom vseh starosti, da mirno zaspijo.

Z lučko ustvarite 8 različnih vzorcev, primerna pa je za vse starosti 0+.

Lahko boste ležali zraven svojega največjega zaklada in skupaj bosta poiskala ozvezdje Velikega voza, ki je vtkano v zvezdni vzorec.

Lučka se samodejno izklopi po 60 min. Deluje na 3 AA baterije (niso priložene). Priložen je kabel, s katerim lahko povežete želvico preko USB vhoda na računalnik ali adapter, ki ima USB izhod - v tem primeru uporaba baterij ni potrebna.

Navodila za uporabo:
- Na 'trebuhu' pikapolonice odprite jeziček z ježkom, odvijte pokrovček baterij in pravilno vstavite 3 AA baterije
- Stikalo vklopite na ON
- Na vrhu pritisnite gumb ON/OFF (vklop/izklop)
- gumb L1: krožno utripanje lučk
- gumb L2: stikalo za posamezno barvo lučk
- gumb L3: vklop in izbira glasbe