Hurricane Spin Duster brisalo

Huricane Spin Duster

Čistilec ušesnega masla

Spiralni pripomoček za čiščenje ušesnega masla

Lonec za kuhanje mleka 2,5L (PH-15848)

Koda artikla: PH-15848

25,20 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
PH-15848

Ni na zalogi

Lonec za kuhanje mleka 2,5L (PH-15848)

Lonec za kuhanje mleka Peterhof je izredno kvaliteten lonec s pokrovom iz nerjavečega jekla 18/10 v katerem lahko pripravimo 2,5 litra mleka.Lonec za mleko ima na strani ventilček za izpust pare, ki pri vrenju zapiska.

Lonec za mleko Peterhof s pokrovom in sistemom za izpust pare prostornine 2,5 L. Lonec je iz izredno kvalitetnih materialov s črno plastično ročko, ki se ne segreva. Lonec pri vrenju zapiska. Posebnost lonca je njegova konstrukcija z dvojnim dnom v katerega natočite vodo, ki mleko po končanem kuhanju ohranja tudi dlje časa toplo.

Ta izredno kvaliteten lonec za mleko je iz kvalitetnega nerjavečega jekla 18/10 na katerega se mleko ne prime in ki ga po uporabi z lahkoto očistite. Lonec je zaradi dobre toplotne prevodnosti tudi izjemno varčen in ohranja toploto. Zraven lonca za kuhanje mleka dobite tudi pokrovček. Lahko ga pomivate v pomivalnem stroju.

Uporaba:
V ventilček na strani lonca natočite vodo - priporočamo 200ml. POZOR! Pred uporabno morate obvezno v dvojno dno lonca natočiti vodo ! V lonec vlijete mleko in postavite na kuhalno površino. Lonec ob vretju prične na ventilčku izpuščati paro in oddajati piskajoči zvok. Voda v dvojnem dnu ohranja po kuhanju toploto, zaradi česar tudi mleko v loncu ostaja dlje časa toplo toplo.

Lastnosti:

- Prostornina: 2,5L (merjeno do vrha)

- Kuhalna prostornina lonca je 2L

- iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla 18/10

- plastičen ročaj, ki se ne segreva

- hitro se segreva in ohranja toploto

- izredno varčen in porabi malo energije

- enostaven za čiščenje, tudi v pomivalnem stroju

- ni primeren za indukcijo.