kuhinjski noži akcija

Kuhinjski noži Contour 10/1 set (AS-0028)

Anti-celulite massage handheld

Masažni aparat Super Relax Massager Tip 1 (VEN-300132)

Keramični noži 3/1 Set (KH9438)

Naši keramični noži KAISERHOFF so odlična orodja za rezanje, ter se izredno primerno uporabljajo za vsakodnevno kosanje in rezanje sadja, zelenjave in mesa brez kosti.

19,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
KH9438

KERAMIČNI NOŽI 3 DELNI SET

Naši keramični noži KAISERHOFF so odlična orodja za rezanje, ter se izredno primerno uporabljajo za vsakodnevno kosanje in rezanje sadja, zelenjave in mesa brez kosti.
Ergonomičen ročaj nožev zagotavlja udobno in kontrolirano uporabo orodij, specialna izdelava teže nožev zagotavlja odlično in enostavno uporabo, ki vam ponuja uživanje ob uporabi teh nožev. rezila so izredno ostra ter dolgotrajna, ne potrebujejo ostritve več mesecev celo let. Zaradi materiala iz katerega so noži izdelani, sadje in zelenjava ne bosta pridobila metalen okus ali vonj, ter ne bodo porjavela. čiščenje je izredno enostavno, nože enostavno splaknite ali obrišite s pomočjo tekstilne krpe. Rezanje opravljajte na leseni ali plastični rezalni deski!

  • 12,7cm - univerzalen nož
  • 9 cm - nož za razkoščičevanje
  • lupilnik

Keramični noži so bolj krhki od nožev iz nerjavečega jekla, zato moramo z njimi delati malo bolj previdno. Niso namenjeni rezanju ali sekanju kosti. Z njimi režite vedno le na lesenih deskah ali na deskah iz umetne mase. Izogibajte se rezanju po steklu ali krožnikih iz keramike!

Nožev iz keramike se nikoli ne shranjuje v predal skupaj z drugimi noži! Na ta način lahko pride do okrušenja in poškodbrezil. Nože shranjujte v stojalu, v primeru da nimate stojala za nože, lahko nože preprosto shranite kar v embalaži, ki je v notranjosti obložena s peno, ki ščiti nože.

Poleg tega je potrebno paziti, da nož ne pade na tla! Če pade na stran z rezilom, lahko le-to poči in se odlomi!