LED svetilka - bela

LED svetilka - bela (BJ-3270)

Riddex Odganjalec škodljivcev!

Mišelovka - Odganjalec MIŠI - Pest Repeller (PR-1000)

Super ščetke za čiščenje in poliranje - Super Scrubber (V- 2577)

Električna krtačka, ki vam olajša čiščenje kuhinje, kopalnice, hladilnika, posode in pribora, avtomobila,… možnosti je tako rekoč neomejeno!

10,50 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
V-2577

Ni na zalogi

Čistilna električna krtačka je večnamensko orodje za čiščenje. Poenostavi in pohitri proces čiščenja štedilnika, hladilnika, posode, tuš kabine, kadi, stranišča, oken,… posebej je namenjena trdovratni umazaniji in vodnemu kamnu. Z različnimi krtačkami boste zlahka očistili umazanijo in vodni kamen, ki se nabere ob robu tuš kabine ali kadi, pa umazanijo iz fug med ploščicami v kopalnici ali v kuhinji. V kuhinji se spopadamo s povsem drugo umazanijo kot v kopalnici, saj med kuhanjem pride do škropljenja in izhlapevanja olja, ki se zažre vsepovsod. Krtačka bo s svojim delovanjem poskrbela za čistočo v vašem domu.

Gumiran ročaj krtače bo poskrbel za dober oprijem med čiščenjem.

Krtačka deluje na princip osciliranja. Hitro izmenično osciliranjee za nekaj milimetrov v vsako stran poskrbi za temeljito in hitro odstranjevanje umazanije. Z dodatkom malo čistilnega sredstva za določeno vrsto umazanije oz. površine s katere čistite umazanijo, bo čiščenje še enostavnejše. Ker je celotna krtača vodotesna, se vam ni potrebno bati stika celotne krtače z vodo ali čistili.

V kompletu prejmete 4 krtačke različnih velikosti, trdote ščetin in oblik.
- Majhna ravna krtačka - trda
- Velika ravna krtačka – trda
- Majhna ravna krtačka – mehka
- majhna koničasta krtačka – trda

Namenjene so čiščenju različnih površin in umazanije. S koničasto boste na primer zlahka dosegli kote in fuge med ploščicami. Z večjo krtačo boste hitreje očistili stene v hladilniku ali steklena vrata tuš kabine.

Krtačke se enostavno zamenjajo. Ugasnite krtačko in vrhnji del pri utorih zavrtite v obratni smeri urinega kazalca. Krtačko odstranite in jo zamenjajte z drugo.

Naprava deluje na 4 AA baterije (niso priložene).

Velikost: 26 x 4 x 2 cm

Material: ABS + TPR + Najlon