Product was successfully added to your shopping cart.
02 620 54 34 in 051 228 281 (do 22. ure)
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge
  • Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge
  • Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge
  • Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge Večnamenski vrtalnik Kraft Werkzeuge

Večnamenski vrtalni aparat "KRAFT" (S1J-CS4-10)

Hiter pregled

Vrtalni aparat za fina opravila v hiši ali v delavnici. Vsa oprema je v priročnem kovčku, kamor po končanem delu shranite vse in vam prihodnjič ni potrebno iskati določenega dela orodja.

Zaloga: Na zalogi

28,00 €

Opis izdelka

Naj bo v kovinski ali lesni delavnici ali preprosto doma, povsod se najdejo majhna opravila, za katera ne želite najemati mojstrov in bi jih radi z manj stroški opravili sami. Tukaj nastopi večnamenski vrtalni aparat 'Kraft Werkzeuge', ki s svojo nizko ceno in visoko kvaliteto zadovolji tako domače mojstre, kot delavce v delavnicah!

Vrtalni aparat je pravšnje velikosti, da lepo sede v vsako roko, hkrati pa ni pretežak, da ga lahko uporabljate dlje časa, ne da bi v roki čutili utrujenost ali bolečine. Oblika vrtalnika je ergonomsko oblikovana za optimalno kontrolo pri delu.

Komplet vsebuje vrtalni stroj, ki deluje pri moči 130 W in ima možnost fine nastavitve med 8.000 in 30.000 vrtljaji na minuto. Ima tudi stalno elektroniko, ki izboljša navor in moč v spodnjem in srednjem območju števila vrtljajev. Blokirni mehanizem skrbi da je menjavanje pribora kar se da enostavno, z ločenim stikalom za vklop/izklop in upornim vrtljivim stikalom, ki skrbi za fino nastavitev števila vrtljajev naprave.

V kompletu dobite 10 brusnih kamnov na kovinskih palicah, vsak kamen je oblikovan drugače in služi svojemu namenu. Tako ne boste nikoli več uporabljali napačnega, prevelikega ali premajhnega, za določeno opravilo.

V kompletu so tudi trije kovinski brusi, dva svedra različnih dimenzij, valjasti in krožni brusi za brušenje lesa ter valjaste in krožne polirne kapice.

V kompletu je tudi priročno stojalo, na katero lahko obesite vrtalno napravo in s podaljškom za vrtanje opravljate svoje delo, med tem, ko vam naprava visi ob strani. Stojalo s priloženim primežem namestite na rob mize.

Tehnični podatki:
- 230 V / 50 Hz / 130 W
- število vrtljajev: 8.000 – 30.000 / min
- raven vibracije: 4,5 m/s
- 100 kosov opreme

Pred uporabo preberite priložena navodila in varnostne napotke za delo.

Značke

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').