Sončna očala z magnetnimi zamenljivimi lečami 5v1

Sončna očala z magnetnimi zamenljivimi lečami 5v1

Neoprenski pas

korzet pas za hujšanje - steznik (Korsett)

Pas za hujšanje z neopren steznikom

Koda izdelka: Ven-15317

 

Kot ste lahko videli v medijih, vam NEOPRENSKI pas omogoča zmanjšanje nekaj odvečnih centimetrov okoli pasu. Pas iz neoprena, je pripomoček za hujšanje katerega lahko uporabljate vsak dan, pri vseh aktivnostih prav tako v službi. Fitnes pas iz neoprena za hujšanje bo s svojo sestavo pripomogel pri toplenju maščob okrog trebuha, " ta nam povzroča njaveč preglavic."

 Neoprenski pas je najbolje odstraniti z zadrgo. Tehnična specifikacija: visokokakovosten Neoprenski shujševalni pas Raztegljiv iz mehkega neoprena s sistemom zadrge.

Dimenzije: 130 cm x 25 cm Lahko ga prilagodite obsegu: 86 cm, 96 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm

Pomaga pri odstranjevanju maščobnega tkiva. Lahko se nosi pod oblačili ali samo med vadbo. Zelo enostavno čiščenje. Zasnovan za ženske in moške

18,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Ven-15317

Imate težave s prekomerno telesno težo?  Ste naveličani oblog na trebuhu in si ponovno želite imeti zapeljivo postavo? Preizkusite pas za hujšanje in vitko telo, s katerim boste zmanjšali telesno težo in preoblikovali svoje telo. Pas za hujšanje in vitko telo ustvarja in zadržuje terapevtsko toploto s pomočjo katere vzpodbudi delovanje trebušnih in hrbtnih mišic ter vzpodbuja topljenje odvečnega maščobnega tkiva na predelu trebuha.

Fitnes pas za hujšenja iz neoprena bo topil maščobe ob vsakodnevni uporabi oziroma nošenju, vendar se ne sme spregledat rednega uživanja zdrave hrane ter športnih aktivnosti, minimalno 10 minut vadbe na dan bo pripomogla k boljšemu počutju, hujšanju ter zdravemu načinu življenja.

ean koda-5907451306680