Neoprenski pas

korzet pas za hujšanje - steznik (Korsett)

Očala za nočno in dnevno vožnjo

Coda izdelka: Ven-7715

Privoščite vašim očem pogled v visoki ločljivosti! Očala lahko uporabite podnevi za zmanjšanje leska od sonca in ponoči za izboljšanje vidljivosti v mraku in za zmanjšanje bleščanja luči nasproti vozečih avtomobilov!

9,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Ven-7715
Očala so zadnja inovacija na področju tehnologije očal za vožnjo. Vaše oči ščitijo pred škodljivimi sončnimi žarki, hkrati pa izboljšajo vidljivost in zmanjšajo lesk sonca ali avtomobilskih luči! Stekla očal so izdelana iz odpornega akrila. HD rumena stekla izboljšajo barvo svetlobe tako v noči-mraku kot v močnem soncu. Vidljivost je bolj jasna in ostra.
Presenečeni boste nad učinkovitostjo očal. Vaše oči se med vožnjo ne bodo utrudile. Očala so lahka a zelo trpežna. Odlična so za ljudi z občutljivimi očmi, saj tehnologija premaza na steklih odbija škodljive UV žarke.
Univerzalna rumena očala spremenijo mehak in nejasen vid v svetlejšega in jasnejšega. Posebej prevlečene rumene leče zavirajo močno bleščanje in so zato primerne tako za nočno vožnjo, kot tudi za poležavanje na plaži. Kristalno jasen pogled in dobra vidljivost sta le dve od mnogih lastnosti, ki jih imajo očala. Namenjena so nošenju vsem, ki imajo težave čez dan v močnem soncu. Izboljšajo barvne tone, izboljšajo kontrast in ostrino!

Lastnosti:

-       Za nočno vožnjo

-       Za dnevno vožnjo

-       Za nošenje na plaži

-       Lahka

-       Trpežna

-       Moderen dizajn

-       Univerzalna – za moške in ženske