Anti-celulite massage handheld

Masažni aparat Super Relax Massager Tip 1 (VEN-300132)

anticelulitna masaža

Ročna anti-celulitna masaža (VEN-166)

Več funkcijski masažni aparat 3v1 (AS-5886)

Masaža je odlično sredstvo sproščanja in s tem več funkcijskim masažnim aparatom boste sprostili lasišče, obraz in celotno telo! Aparat združuje tri naprave v eni: masažo lasišča, masažo obraza in lokalno masažo telesa.
12,25 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
AS-5886

Ni na zalogi

Masaža lasišča

Podobno kot masaža koristi utrujenim mišicam, je tudi masaža lasišča odlična za razbremenitev napetosti po napornem dnevu.
Prispeva k izboljšanju obtoka v lasišču, kar pomaga pri težavah s kroničnim glavobolom. Poleg tega pomaga reševati težave z izpadanjem las, saj sodeluje pri pospeševanju rasti novih las.
Učinkuje tudi pri prhljaju. Ker z masažo razrahljamo odmrle celice, delujemo rahlo keratolitično in odmrle celice lažje odpadejo.
Masaža torej pomaga ohranjati zdravo lasišče. Spodbuja prekrvitev in lasni čebulici dovaja kisik in hranilne snovi. Ob masaži se žile in kapilare razširijo in krvna telesca se približajo stenam žil.

Za masažo lasišča sestavite kavlje v utore na napravi in masirajte 15-20 minut.

 

Masaža obraza

Masaža obraza povzroči, da so gube in linije izražanja so mehkejše, zaradi česar je videz bolj živahen in mladosten. Koža po masaži obraza postane mehkejša, polt je bolj sveža in napeta. Masaža obraza daje občutek sproščenosti, spanje je boljše, manj je glavobola in drugih simptomov stresa.

Pred masažo obraz temeljito očistimo ter naredimo piling. Izberemo masažno olje in s pritiski na določene točke, meridiane, povečamo pretok limfe in energije. Tako poskrbimo za svežino ter sproščenost obraza in telesa. Po končani masaži ponovno očistimo kožo, nanesemo ustrezen serum ter glede na tip in starost kože ustrezno masko. Tretma nadaljujemo z masažo glave ter po odstranitvi maske z nanosom ustreznega olja, ki nahrani, tonika, ki kožo oskrbi z vlago in postopek dokončamo z nanosom koži primerne kreme.

Za masažo obraza uporabite silikonski nastavek. Masirajte 15-20 minut.

 

Lokalna masaža – odpravljanje celulita

Celulit je posebno stanje vezivnega podkožnega tkiva. Ključnega pomena za odstranjevanje toksičnih produktov, ki se nalagajo v maščobnih celicah je dober pretok krvi. Pri tem kljub številnih sodobnim aparatom, ostaja ročna masaža najbolj učinkovit način odpravljanja celulita. Nujna pa je tudi motiviranost posameznika, ki z ustrezno prehrano, gibanjem in pozitivno usmerjeno miselno naravnanostjo dopolnjuje in podaljša učinke terapije. Globoka masaža odstranjuje prirastke in preureja brazgotino. Pomaga pri vzpostavitvi normalnih nebolečih gibov prizadetega sklepa v primerih, ko oviranje gibanja nastane zaradi adhezij ali brazgotin v področju sklepa.

Za lokalno masažo izberite enojno ali trojno masažno glavo. Masirajte 15-20 minut na enem delu telesa.

Lastnosti naprave:
- velikost škatle: 255 x 190 x 65 (mm)
- velikost naprave: 14 x 10 (cm; višina x premer)
- dolžina kavlja za masažo lasišča: 24 cm
- velikost silikonskega nastavka: 8 x 11 (cm; višina x premer)

Delovanje:
- 2 AAA bateriji (nista priloženi)