Ekonom lonec 9L - Perfect Home

Ekonom lonec 15L - karina

Velik lonec za kuhanje

Lonec za kuhanje 12 L - Bachmayer Zurich

Lonec za kuhanje - Bachmayer Zurich 14L

Koda artikla: BM-294

14 Literski lonec Bachmayer Zurich s steklenim pokrovom je idealen za pripravo golažev, sarm in drugih jedi. Hrana v loncu se segreva hitro in ohranja toploto. Lonec je enostaven za čiščenje in primeren tudi za pomivalni stroj. Kuhinjski lonec je primeren tudi za indukcijske kuhalne površine.

Lonec ima merilno skalo!

52,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
BM-294

Kuhinjski lonec Bachmayer Zurich BM- 294 je primeren tudi ZA INDUKCIJO !

Kuhinjski lonec Bachmayer Zurich 14L je lonec za zahtevne kuharje. Izdelan je iz 100% visoko kvalitetnega nerjavečega jekla (18/10-inox-rostfrei).Lonec, oz. posoda Bachmayer Zurich odlikuje posebno Termalno 3-slojno sendvič dno. Kuhinjski lonec Bachmayer Zurich je lonec z dodatnim notranjim sredinskim slojem iz aluminija ki enakomerno razporeja in dobro prevaja toploto, ter zagotavlja maksimalno razporejanje temperature po celotni površini dna. Pri tem zagotavlja maksimalen prihranek energije in časa, saj je hrana pripravljena hitreje, z nižjo porabo energije. BM-294 14 literski Lonec odlikuje kar3 slojno dno. Pri uporabi kuhinjskega lonca je pomembna njegova funkcionalnost, je varen zaradi stabilnosti in boljšega prijema ročaja ki je odporen na toploto. Bachmayer Zurich ima ročaj pritrjen na štirih točkah in je dodatno zakovičen za varnejši oprijem.

Posoda je primerna za uporabo na vseh kuhalnih površinah: električnih, halogenskih, plinskih, steklokeramičnih kuhalnikih ter tudi za indukcijo.

Za posodo iz nerjavečega jekla je značilno, da je precej trajna! Da bo ta posoda ostala čista in svetlikajoča ne potrebujete drugega kot redno pomivanje in sušenje posode. Hrano lahko pripravljate hrano z malo vode in maščob, tako da bo pripravljena hrana vsebovala več vitaminov, mineralov in okusa. Lonec je iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla 18/10, ki je zelo odporno na rjo, madeže in korozijo, hkrati pa ohranjajo svetel in privlačen sijaj.


PREDLOGI:

POSODA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Za posodo iz nerjavečega jekla je značilno, da je precej trajna in da za to, da bo ta posoda ostala čista in lesketajoča ne potrebujete druga kot redno pomivanje in sušenje. Redko pride do čistilnih problemov, spodaj navajamo nekaj predlogov za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. V kolikor se v posodi nahaja kisla hrana dalj časa bi to lahko povzročilo korozijo. Tukaj mislimo na sadne sokove, kis ali kisle omake, sol in poper ter začimbe. ZATO NE PRIPOROČAMO, DA TAKO VRSTO HRANE PUSTITE V PONVI ALI LONCU PO KUHANJU DALJ ČASA. V kolikor v ponvi iz nerjavečega jekla vre voda, pazite da ne vre DO SUHEGA, saj bi to lahko povzročilo, da se ponev razbarva. Za Čiščenje nerjavečega jekla ne uporabljajte BELILA ali AMONIAKA. Nikakor ne uporabljajte JEKLENE GOBICE, saj bi to na posodi lahko pustilo sledi ogljika, ki bi poškodoval površino posod iz nerjavečega jekla. Uporabljajte le plastične ali posebne gobice za Čiščenje nerjavečega jekla.

Ne uporabljajte ČiSTILA ZA ČIŠČENJE SREBRA, saj bi to lahko povzročilo madeže na površini posode.

NAVODILA :

Potrebujete naslednje: Bel kis, Soda za peko (Soda bikarbona), Plastična ščetka, Sredstvo za pomivanje Uporabljajte toplo milnico - ali blago umivanje v stroju - za vsakdanje čiščenje, in posodo popolnoma osušite s pomočjo mehke krpe. Uporabljajte mešanico 25 procentov belega kisa in vode za odstranitev mineralnih ostankov, ki so nastali na posodi zaradi trde vode. Zagorelo hrano iz posode odstranite tako, da v posodo vlijete vrelo vodo. Pustite stati 15 minut. V kolikor posode še v nadaljnje niso čiste, počakajte da se voda ohladi nato umijte s pomočjo tople milnice ter uporabite plastično ščetko. Rjo odstranite z Oksalnim čistilom (lug). Za odstranitev prsnih odtisov uporabljajte mehko krpo (mikrovlakna) in čistilo za steklo. Za loščenje posode iz nerjavečega jekla uporabljajte loščilo, ki je pripravljeno iz vode in sode za peko (Soda bikarbona)

V kompletu prejmete:

1 x Lonec, kapaciteta 14 Litrov - Višina lonca 22 cm - premer lonca 29cm
1 x Steklena pokrovka - z okroglo ročaj bunkico