Magnetno držalo za nože (VEN-MKH33) Magnetno držalo bo poskrbelo, da bodo vaši noži vedno na pravem mestu

Magnetno držalo za nože (VEN-MKH33)

Specite krompir v vrečki Potato Express

Vreča za peko krompirja - Potato Express (PE-480)

Silikonska podlaga za peko (HWR-0549)

Ste naveličani hrane prepojene z maščobo? Nič več! Začnite uporabljati novo silikonsko podlogo za pečenje, ki naredi vašo hrano bolj okusno in zdravo!

9,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
HWR-0549

Neverjetna piramidasta podloga iz silikona ima na svoji površini več kot 500 mini piramid, ki vaše meso in ostalo hrano dvignejo centimeter nad maščobo, ki odteka z njega. Med pečenjem se maščoba utekočini in preprosto steče z mesa, ujame pa jo pekač v katerem pečete. Meso ni v stiku z maščobo in s pekačem, kar pomeni, da ga boste tudi zlahka odstranili iz pekača. Hrana bo hrustljavo zapečena, sočna, enakomerno pečena in zdrava!

Ni več potrebe po predhodnem maščenju pekača ali pokrivanje le-tega s peki papirjem! Preprosto po pekaču razvijete silikonsko podlogo s piramidami in pripravljeni ste na peko pečenke, krompirja, pečenje paniranega mesa,… idealna je za pripravo zamrznjene ali sveže hrane. Na njej lahko pripravite tudi zamrzenjeno pico, čebulne obročke in še veliko več. Uporabite jo lahko tudi za pogrevanje hrane.

Mesa na silikonski podlogi ni več treba obračati. Piramide dvignejo meso 1cm nad pekač, kar omogoča, da vroč zrak kroži med piramidami in meso se enakomerno peče z vseh strani.

Silikonska podloga s piramidami je izredno vsestranski proizvod. Uporabite jo lahko tudi na mizi, da preprečite stik vroče posode z lesom ali steklom, kot podlogo za sušenje pomite posode, s katere odvečna voda odteče med piramidami. Silikonsko podlogo lahko celo ovijete okoli kozarca s kumaricami ali majoneze in ga brez težav odprete!

Dimenzije: 40 x 29 x 1 (d x š x v; cm)

Lastnosti:
- velika podloga za pečenje brez maščobe
- iz silikona brez BPA snovi
- na površino se hrana ne prime
- več kot 500 piramid, ki dvignejo vašo hrano stran od maščobe
- omogoča enakomerno pečenje hrane
- hrana pečena na podlogi je hrustljava in sočna
- prepreči da bi se hrana prižgala na dno pekača
- ni več potrebe po obračanju mesa med pečenjem
- zdrži temperaturo do 220°C
- enostavno in lahko čiščenje pod mlačno vodo z malo detergenta
- operete jo lahko v pomivalnem stroju
- primerna tudi za mikrovalovno pečico
- lahko jo zvijete in shranite v predal
- lahko jo razrežete na poljubno velikost