Multifunkcijski pripomoček za preživetje

Večnamenska kartica za preživetje - Multifunkcijski komplet za preživetje (V-21046)

magnetno-drzalo-za-noze-magnetic-knife-holder-(VEN-MKH48)

Magnetno držalo za nože 48,3 cm dolžina (VEN-MKH48)

Rezalnik 3 v 1 Tripe Slice (VEN-517070)

Trojni Slicer rezalnik ima 3 rezila za popolno rezanje, luplenje in guljenje, droblenje ter izrezovanje oziroma dekoriranje različnega sadja ali zelenjave.

Slicer Klingen 3 in 1 je resnično nekaj posebnega v kuhinjskih mojstrovinah saj bo poskrbel za vse kar potrebujete pri lično okusno ter posebno pripravljeni jedi.

13,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
VEN-517070

Z rezalnikom slicer lahko enostavno obdelujete vse vrste sadja zelenjave sira in še drugih vrst živil. Keramični rezalnik poskrbi za učinkovito rezanje luplenje in tako boste hitro ter enostavno olupuli še tako trd olupek.

Drug nožek na lupilniki bo poskrbel elegantne trakce katere boste lahko k jedem postregli kot zelo lepo dekorirano okrasno prilogo.

Z rezalnikom za takce boste prav tako lahko dekorirali različne vrste sadja in zelenjave, lahko pa enostavno vse te narezane trakove prepražite in zelenjava se bo prepražila v čudoviti obliki tako da bodo gostje prav presenečeni katero vrsto sadja ali zelenjave jedo v takšni obliki.

Dodaten nožek za odstranjevanje madežnih očes na sadju in zelenjave bo poskrbel, da boste odvečno oko ali poškodbo na sadežu enostavno odtsranili brez truda in napora, kot da je sploh ne bi bilo.

Za vse posebne priložnosti je v paketu priložen nož za dekoriranje kateri bo poskrbel da boste v sadju in zelenjavi izrezali poljubne motive in še tako bolj popestrili vaš obed, kosilo, večerjo, praznovanje...

V paketku prejmete 3 različne Rezalnike, Lupilec z več rezili, poseben nožek za še tako težka in posebna dekoriranja ter nožek za izrezovanje očes oziroma poškodb na sadju ali zelenjavi.