Krema z oljem čajevca 250ml - Teebaum-öl (C-1727)

Krema z oljem čajevca 250ml - Čajevec Teebaum-öl (C-1727)

chestnut cream rosskastanien creme

Kostanjeva krema 250ml (C-4019)

Krema z izvlečkom gabeza 250ml - Beinwell Creme (C-2104)

Gabezova krema Vom Pullach Hof je posebna krema, ki prav blagodejno deluje na telo in je edinstvena rešitev za boljše počutje. Krema ogreje telo in nemudoma boste občutili sprostitev in olajšanje.

Vom Pullach Hof Gabez Beinwell

5,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
C-2104

Ni na zalogi

Gabezova krema Vom Pullach Hof je posebna krema, ki prav blagodejno deluje na telo in je edinstvena rešitev za boljše počutje. Krema ogreje telo in nemudoma boste občutili sprostitev in olajšanje.

Količina: 250 ml

Uporaba:
Nanesemo po potrebi večkrat dnevno. Na očiščeno kožo gel porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Pri tem izpustimo dele okoli oči. Opozorilo:Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali odprtimi ranami, NI ZA OTROKE!

Sestavine:
Aqua, Stearly Alcohol, Cetyl Alcohol,Glycerin,Ceteareth-25Paraffinum Liquidum,SymphytumOfficinale Root Extract, Myristyl Alcohol, Ceteareth-25, Ceteareth-15, Myreth-4,Phenoxyethanol Benzoic acid,Dehydroacetic Acid,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate,Lactic Acid,Parfum,Benzyl,Benzoate Citral,Coumarin,Eugenol,Limonene,Linalool,Alpha-Isomethyl Ionone,Cinnamal,Cinnamyl Alcohol.>Proizvajalec:Stolz Gmbh.